Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Джошуа прекърши мечтата на Пулев! Треньор: Кобрата играе стар руски стил от 70-те (със сикаджийски ъпгрейд) срещу модерното въоръжение на комплексен боксьор

Image may contain: one or more people, text that says 'SHILL Go дръжте ма ша StubHinS SUzy го убия! 2 ISTAR бегай бърже, едвам го удържам тоя!'

Кубрат Пулев се би лъвски, но не можа да стане световен шампион - DUNAVMOST.com

Сър Джон: Добър мач, Кубрат много издържа, даже коментаторите се чудиха как издържа.

Scorpi_4404: Нашия почти не го докосна...

Незнайко в Слънчевия град: Доста издържа. Мислех, че в третия рунд ще умре...

МиГ-29: Победа за Кобрата все пак той оцеля още е жив.
По голяма награда от това няма.

jrr48695650: прибира пулев 3 мил £

hamiltonf: Е, с парите от този мач наистина се пенсионира, и най-важното е, че си тръгва що годе здрав, защото можеше буквално да му отвинтят главата...

herbaltea: Надявам се че след този мач поне част от хората тук са разбрали разликата между "боксиране" и "бой пред дискотеката"

dma12587967: Ми, логично...
Нащият ще бъде запоменн с просташкото си държане ...

Антъни Джошуа запази световните титли по бокс в тежка категория, след като победи Кубрат Пулев. Той прекърши мечтата на българина да се докосне до трона на световния бокс и в среща в "Уембли арена" в Лондон с нокаут в деветия рунд.

За Пулев това беше втори опит да стане световен шампион, след като през 2014 г. той беше нокаутиран от Владимир Кличко.

Треньор: Кобрата играе стар руски стил от 70-те срещу модерното въоръжение на комплексен боксьор

Кобрата играе стар руски стил от 70-те години, който е носил успех на много българи, но в аматьорския бокс. Той няма вина, така е научен на този стар руски стил. Със стари руски оръжия играе срещу модерното въоръжение на комплексен боксьор, какъвто е Антъни Джошуа. Това каза по БНР Палми Ранчев, бивш треньор на Тервел Пулев, поет и писател.

"В психологическо отношение Кубрат беше готов да даде всичко и беше отрязал всички пътища за отстъпление. Той беше равностоен на световния шампион. Проблемът е, че в техническо отношение не са го подготвили. Тълпата е безмилостна. Рингът е ешафод за губещия. Нокаутът е малка смърт", коментира Ранчев по повод на коментарите за загубата на Пулев.

Не давай, Кобра! Ти представляваш сикаджиите – същото държане, прийоми и наглост

Автор: Сунай Маджуров

„Излизаш да се боксираш с Джошуа, разбираш ли, Антъни Джошуа?! Но ти липсва спортен респект. Липсва ти култура. Бият те, а ти се смееш, смееш се нагло, безпардонно. Некултурен си. Кличко те победи, а ти стоеше на един крак – изплезен. Джошуа те биеше, а ти се хилеше. Провокираше го. Победи те, а ти повтаряше: Помни ме! For what???

Накратко, ти си достоен представител на едно цяло поколение невъзпитани българи и само на тях. А на тези, които подкрепят спортист на етническа основа, нека кажа следното: Спорта няма цвят, няма нация. Спорта е дисциплина, нещо което Пулев няма. Той загуби, загуби хилейки се нагло срещу боксьор, който имаше дисциплина.

А сега малко към патриотите: Това ли е България? Този ли представи България? Как я представи? С възпитание или

просто е достатъчно фамилното му име да завършва с „ов“, за да викаме: Давай, Кобра! Какво да даде? Пример за подражание? Тази страна е имала спортисти (някои от тях живи), накарали тази страна да се гордее, които се срамуват от възпитанието на Пулев. И те са губели мачове и състезания, но са били отговорни и адекватни.

Девети рунд можеше да се окаже спокойно първи, ако победителя не внимаваше за себе, за да не сбърка за следващия мач, в който ще се бие срещу ц.г@нин – ц.г@нин, който е класи по-възпитан от Пулев. Това е единствената причина, кобрата да изпълзи до девети рунд. Ще го запомним с това, че умело натискаше патриотичните струни на уморени хора, толкова уморени, за да не видят големия срам. Започваш мача с песента: „Притури се планината“, а културата ти е „притури на наглостта“. Губещия стиска ръката на победителя. Поздравява го за победата. Благодари за играта и възможността, която е имал. Губещия не се репчи като петел след тотално и смазващо поражение. Такъв спортист би представил България, не Пулев.

Едно е да загубиш боксов мач – нищо, това е спорт. Но когато загубиш ума си, тогава е срам. И последно, той не представлява България, той представлява върхушката в тази страна. Представлява угоеният и дебеловрат депутат. Представлява поколението сикачии, защото има същото държание, същите приоми и същата наглост. Тази страна се е представлявала от Серафим Тодоров, Станка Златева, Стефка Костадинова, Йордан Йовчев, Ивет Лалова. Хора, които представляваха класа, възпитание, народ. Не ги обиждайте с Пулев.

Толкова порочна патриотичност служи на бай Ганьо, без значение дали ще се излага като Борисов в Брюксел или като Пулев на ринга – Ганьо е Ганьо, верен на себе си. Честита победа на англичанина, той победи срама на една уморена страна. Спомогна да се повали една малка част от мутренската мускулна маса, която се наложи над обикновения българин. Не давай Кобра, не давай… Не продължаваме напред, отиваме назад…“

Автор: Сунай Маджуров

Източник: Фейсбук

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Джошуа прекърши мечтата на Кубрат Пулев със зрелищен нокаут - Спорт - Дневник (dnevnik.bg)

Треньор: Кобрата играе стар руски стил от 70-те срещу модерното въоръжение на комплексен боксьор (frognews.bg)

Не давай, Кобра! Ти представляваш сикаджиите - същото държане, прийоми и наглост - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!