Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Премиер, пистолет, пари, злато и … Мата Хари. Защо Гешев, прокуратурата и българските служби усилено замитат под килима този случай

Image may contain: 1 person, beard and text
Премиер, пистолет, пари, злато и … Мата Хари. Защо Гешев, прокуратурата и българските служби усилено замитат под килима този случай? Зад тази привидно креватна жълта история на Борисов - старият ерген, всъщност се крие дългогодишният целенасочен демонтаж на цялата система на националната сигурност в България.

В интереса на българското общество е колкото се може по-бързо да се проведат избори. Затова бяха протестите, защото хората искаха бързо да получат възможност да се произнесат. Но преди това ЦИК трябва да отговори на няколко много важни въпроса. Как смятат да проведат избори в условия на пандемия? Как ще съвместят подготовката за този тип избори с въвеждането на машините? Демократична България предложи и внесе конкретни предложения в парламента - да се позволи независима експертиза на машините и на софтуера, за да се гарантира, че те няма да бъдат използвани като инструмент за подмяна на изборите. Беше ни отказано. Защо?

В момента условия и преговори за коалиция няма. Условия за взаимодействие, протегната ръка, инициатива от страна на Демократична България винаги е имало. Това е заявка на откритост, на готовност, на протегната ръка.

Ленин:“Хората са страхливи животни, които се нуждаят от господари без скрупули!”

---

👉Внасям два сигнала в прокуратурата и НСО да проверят откровенията на Борисов пред "Франкфуртер алгемайне цайтунг" за т.нар. Мата Хари.

✅Подаваме сигнала в прокуратурата, за да можем в следващия парламент да тръгнем към разплитането на това гнездо от усойници, които пият кръвта от Българската Република и я превръщат в ресурс за задоволяване на собствените интереси.

🔻Тук не става дума за любовна история. Става дума за безконтролна власт, която се е превърнала в неограничена корупция.

🔻С това интервю Борисов на практика признава, че снимките на чекмеджето му с пачки евро, кюлчета злато и пистолета са автентични.

🔻Това е първата индикация за незаконни доходи, а може би и за корупция.

🔻Прилична версия, която изключва корупция или пробив в националната сигурност, няма.

🔻Тук става дума за омерта, Борисов и Гешев са в една лодка.

🔻Гешев покрива всичко това под килима. Прокуратурата очевидно е в ролята на замазващия.

🔻Гешев пази гърба на Борисов, а Борисов затваря възможността за реална процедура, която може да доведе до разследване на Гешев.

🔻Това, което Борисов се опитва да внуши, не съответства на няколко факта.

🔻Дори да приемем версията на Борисов за “пробив” в личния му живот, това само по себе си е притеснително - всеки би могъл да му прати красива дама и да произведе компромат.

🔻Това означава огромен проблем за НСО, а НСО отрича. Едно от двете трябва да е вярно - или има пробив и трябва да знаем подведените под отговорност, или няма пробив.

✅В следващия парламент ще предизвикаме анкетна комисия за това как прокуратурата е замазвала този казус.

✅Ще направя всичко възможно в следващия парламент да бъдат прокарани промени в Конституцията, на база на които мандатът на Гешев и на този ВСС да бъде предсрочно прекратен.

✅Ще работя за това българската прокуратура да бъде реформирана така, че най-накрая в България да има реална отговорност пред закона на хора, облечени в огромна власт, които я използват за собствен интерес. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!