Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Жертва на сексуално насилие от Байдън: Нарекоха ме руски агент*

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

/Поглед.инфо/ След като открито говорих за сексуалните похождения на Джо Байдън, бях обект на медийно затъмнение. Единственият човек, който ми помогна беше Роуз Макгоуън - още една жертва, която се е разочаровала от култисткото лицемерие на демократите и масовите медии.

През 1993 година бях млада стажантка и сътрудничка за сенатор Джо Байдън. През 2019 година открито казах истината как Джо Байдън ме е тормозил и нападал сексуално, когато говорих за него.

Опитах се да изляза напред, но бях заглушена.

Има една наследствена опасност, която идва от страна на почти всеки могъщ мъж, но тук в Америка това е още повече вярно, ако този човек е демократ.

Политиката винаги е била кървав спорт. Знам, тъй като след като най-сетне излязох напред с историята ми с Джо Байдън, все едно влязох в гладиаторския ринг и битката изглежда ще е до края.

Беше тормозещо и тези лъвове срещу мен са огромни, но продължавам да казвам моята истина. Когато говорих в солидарност със седем други жени за поведението на Джо Байдън, бързо бях маргинализирана и наречена руски агент.

През 2020 година, американските медии се прицелиха и ме използваха като мишена през цялото лято или с лъжи за характера ми или смазвайки разказа ми.

С изключение на малцина смели журналисти като Мегън Кели, Рич Макхюго, Ейми Гудмън, Райн Грим и Кейти Харпър, бях избутана тотално настрани.

В един момент, историята ми беше първо разказана в спортната секция на вестник, неясно защо, но очевидно бях използвана за политически футбол по време на изборния цикъл.

Всеки път, когато една сериозна история за мен се появяваше, на преден план излизаха слуховете, че съм руски агент.

Неомаккартизмът е новото нормално за демократите за да заглушат всеки, който се изправи на пътя на техните цели и планове. В Америка вече е опасно да наречеш някого предател. След като медиите ме нарекоха предателка, веднага започнах да получавам смъртни заплахи и закани.

Един от най-изразените ми обществени защитници беше Роуз Макгоуън.

"Когато говорих с теб видях травмата и видях истината", заяви Роуз Макгоуън.

В книгата ми "Изоставена, когато истината не пасва", активистът, директор, автор и бивш актьор Роуз Макгоуън споделя мислите ми в предговора относно научаването на моята история и последствията, които съм изживяла заради това, че разкрих истината за Джо Байдън през април, 2019 година.

Реших да седнем с Роуз и да поговорим относно това как сме се запознали и как и двете бяхме вкарани в черния списък на американските медии.

"Да ти помогна доведе до това, че бях напълно вкарана в черния списък на казионните медии в Америка", заяви Роуз.

Лицемерието на демократите и движението Мее Too не е нищо ново. Това беше причинено на Роуз, на Хуанита Броадрик и много дружи жертви.

Демократическата партия не само, че е съучастник на изнасилванията, но тя засилва хищниците, докато се прикрива зад реториката, че жените са защитени.

Аз съм жена. Бях и демократ, но не бях защитена.

Едно от нещастните последствия от резултатите от американските президентски избори е смразяващият ефект, който моят опит има на други оцелели.

Това, че излязох напред и резултиралите атаки срещу мен илюстрира тежките последствия на всеки, който реши да разкрие истината за могъща личност, най-вече ако е демократ.

Въпреки това не съжалявам, че излязох напред с моята история с Джо Байдън, нито пък, че говорих срещу ксенофобията и абсурдните анти-руски наративи, които се използват като оръжие за промиването на мозъците на американските граждани.

Измиването на имиджа на Джо Байдън и мисогинисткото му поведение от десетилетия беше извършвано от демократическата властова структура.

Наскоро, Глен Грийнуолд, който основа Интерсепт подаде оставка публично, защото негова статия, която беше критична към Джо Байдън, беше заглушена.

Грийнуолд се оплака, че независимите журналисти са ядосани от начина, по който ги държат далеч от това да пускат балансирани статии за Джо Байдън.

Американската пропагандна машина бяга далеч с илюзията си за свобода на пресата и свобода на словото, които не са нищо повече от жалка фикция.

Бях наивна да си въобразявам, че моите разкрития за опита ми като млада служителка ще бъдат честно покрити и отразени от американските медии.

Вместо това, аз бях не само заглушена, но и наказана за дързостта ми да изляза срещу един обичан демократ. Роуз пък беше наказана повече от десетилетие заради това, че разкри своето собствено чудовище.

Въпреки това, всяка империя приключва и точно като Рим, Съединените щати и политическите им елити са станали толкова корумпирани, че Калигула ще се изчерви от тях. Алчните олигарси и корупцията в крайна сметка ще унищожат системата отвътре.

Но ще са нужни смели градани да говорят и рискуват животите си за да създадат системна промяна на политическата структура и културата на изнасилванията.

Един позитивен аспект от това, че излязох беше кореспонденцията с другите оцелели. макар и някои да дискутираха притесненията си, именно тези, които избраха да излязат на преден план, намирам за трогващи и важни.

Роуз и аз приключихме разговора си с друга история на жена, която ни достигна от друга страна, за да обсъдим важната книга, която Роуз е написала, наречена "Смела".

Книгата на Роуз не е част от "Mee Too'', а вместо това адресира собствения й житейски опит, израствайки в друга страна, в един култ и идвайки в Съединените щати за да завърши в Холивуд. Останалото, както казват, е история.

* На снимката вляво Тара Рийд през 1993 г.

Превод: СМ

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://pogled.info/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!