Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разкритие: Отборът на Баце прибра 500 млн. за 2020-а от контрабанда

Кръгът около Бойко Борисов е инкасирал приходи от 500 млн. лева само през 2020-а от незаконна дейност, видя Narod.bg. Сред престъпленията, които са донесли чувалите с пари, са контрабанда на горива и цигари и трафик на наркотици.

Това твърди в своя публикация бившият митничар и настоящ лидер на Българска Легия Антимафия – Григор Здравков.

Той коментира интервюто на Баце пред „Франкфуртер алгемайне цайтунг”, където между другото се хвали с успехи в борбата с контрабандата.

Ето какво написа по темата Григор Здравков:

Относно интервюто на БОРИСОВ и неговите „УСПЕХИ“ в каквото и да е КОНТРАБАНДА като НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА, АКТИЗНИ СТОКИ като ТЮТЮНЕВИ ИЗДЕЛИЯ и ГОРИВА следва да напиша няколко реда.

1. Успехи, както вика БАЦЕ, „НЕМА“

2. Каналите за контрабанда на амфети бачкат с пълна сила, за подробности БАЦЕ и КИРО ГЕЛА ще ВИ обяснят. Предпочитан транспорт КОРАБИ (защо ли ?) Дестинация Арабските ЕМИРСТВА.

3. „БЕЛОТО“ на БАЦЕ и КАРАТИСТА и ПАШАТА се движи НОРМАЛНО, има спад в транзита, предизвикан от това, че много от публичните обекти в ЕС са затворени заради пандемията в ЕС. ТУК ХОРО ЗЛАТНИЯ от Агенция МИТНИЦИ е въвел по примера на щаба „ЗЕЛЕНИ КОРИДОРИ” за безпроблемно минаване

4. Относно „Кафявото‘ и „тревата“ също малко кофти, щото заведенията затворени заради КОВИД 19… БАЛКАНСКИЯТ ТРАФИК малко е изместен от сухопътна граница в БГ през големите пристанища в БГ, за справка се обърнете към ГЕЛА, БАЦЕ и ЗЛАТНИЯ. Колегите от КОСОВО нещо малко се дърпаха за големи пратки във връзка с ЕДИН процес за военни престъпления и ЕДНИ избори зад ОКЕАНА, вече всичко е точно

5. Относно контрабандата на тютюневи изделия към 01 октомври Агенция Митници от началото на годината е заловила „ОГРОМНИТЕ“ 12 милиона къса цигари . КАЗАНО ПРОСТИЧКО 1,2 (ЕДИН) ТИР с ЦИГАРИ/ . Към края на годината, ако се запази тенденцията, ще бъдат обмитени 15 милиарда къса цигари . ЗА СРАВНЕНИЕ, преди ХУНТАТА на БАЦЕ се обмитяваха средно по 20 милиарда къса цигари на година (2003- 2009) данните са официални на Агенция Митници.

6. НАРЯЗАН ТЮТЮН задържан до 01 октомври 9 (девет) тона . За справка един ЖП ВАГОН е около 20 тона.

7. Горивата преди кризата бяха с официализирана контрабанда около 30% процента . Твърденията са на такива разбирачи като Асоциации на горивари и Валентин Златев.. КЪМ десети месец Агенция Митници е събрала със СТО МИЛИОНА по-малко акциз сравнение със същия период 2019. Обективно това се дължи на по-малкото потребление заради кризата. Или към днешна дата си имаме 30% контрабанда . Този процент е най-висок в целия ЕС и ЕВРОПА… За справки БАЦЕ . БРАДЧЕДА, ЖОРО белото от ПЛОВДИВ и един дето му викат ХАПЧЕТО и е ДЕПУТАТ…

ДОРИ и „професионалистите “ от извън парламентарните партии разбраха написаното по-горе. МЪЛЧАТ си, щото и на тях им се папка………. За парламента не коментирам….

ТАКА че БАЦЕ отдавна ВИ е е…ал с триста , а ВИЕ си го търпете…

ОБЩО ПРИХОДИТЕ в ОТБОРА НА БАЦЕ от описаното по-горе е около 500 милиона (доколкото може да се изчисли) на година. И весела НОВА ГОДИНА.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!