Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Другарю Борисов, Когато ти още беше блед ремсист- комунист и заклет враг на демокрацията, децата учеха в топли и красиви училища

Другарю Борисов,

Когато ти още беше блед ремсист- комунист и заклет враг на демокрацията, децата учеха в топли и красиви училища, в които имаше лекарски и зъболекарски кабинети със съответните висококвалифицирани медицински специалисти в тях. Учителската професия беше уважавана и оценявана по достойнство.

Профилактиката на здравето на децата работеше като швейцарски часовник. Имаше огромна професионална отговорност, както и зимни и летни ученически лагери, където децата се социализираха, спортуваха и водеха здравословен начин на живот. Хранеха се в ученически столове с топла и питателна храна, приготвена с напълно екологични продукти. Образованието беше на много високо ниво, децата и родителите им бяха здрави хора – както физически, така и психически. Държавата България се грижеше за тях и те усещаха тази грижа и внимание.

Всички мечтаеха по свой уникален начин. Четяха книги, при това направени от истинска хартия и се извиваха опашки пред книжарниците – местата на които се продаваха книги, ако ти все още не знаеш това.

Днес учат в землянки, другарю Борисов, не тогава! И ти единствен си причината за това насипно състояние на държавата и децата ни

---

Не се издържа вече! Стига.
Утре, вторник, след 18.00 часа ще бъда гост на телевизия "Евроком" в предаването Делници, с водещ Николай Колев. И ще го разпердушиня това наше говедо, защото наглостта, арогантността и цинизма му вече нямат човешки измерения. Този напълно излишен индивид е загубил и лицето си, изгубено от милионите лъжи изричани всеки ден, всеки час, всяка минута. Патологичен европейско-народно-политически случай, с невиждани последствия за хилядолетната ни държава и нация!
До утре.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!