Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Георги Марков: Европа се провали с ваксините! Да гледаме "Спутник", после към Навални

/Поглед.инфо/ След 16 години, канцлерът - госпожа Меркел, е в паника. "Изтървахме вируса!", каза тя пред колегите си от германските провинции.

В Италия, премиерът Конте подаде оставка. В Холандия, Рюте, който също е в оставка, се е хванал за главата след уличните боеве между полиция и протестиращи срещу карантината.

Европа губи засега биологичната война, наречена коронавирус. ЕС се провали с ваксините като време, да не говорим като количества. Държавите тръгнаха сами да се спасяват. Орбан купи от руснаците два милиона ваксини от "Спутник". Унгарският външен министър Петер Сиярто публично заяви, че след като е сключил договор за ваксини с китайците, 14 страни-членки на ЕС са се обадили в министерството, за да поискат координатите на китайския производител.

Бойко се бори добре с чумата, но без ваксини няма да стане! Хубаво гледаме към Русия, но първо да погледнем "Спутник", а след това Навални.

Да не забравяме, че по-важно от живота и здравето на хората няма. Тук не може да има политически предразсъдъци и търговски интереси!

Живеем като идиоти! Нищо не е същото!

Източник/ци: Георги Марков: Европа се провали с ваксините! Да гледаме "Спутник", после към Навални - Поглед Инфо (pogled.info)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!