НОВИНАТА: В България тихомълком тече цивилно-военен държавен преврат?

Тече ли тихо и полека държавен преврат в България? Кой всъщност е външен министър – дамата от пазарджишкото с. Бошуля Екатерина Захариева или видният патриот с найлонова торбичка в ръце Красимир Каракачанов? И не е ли време премиерът Бойко Борисов да обясни от кого зависи външната политика на България?

На тези въпроси е добре да получим отговори, пише в свой пост журналистът, анализатор и фотограф Георги Папакочев, видя Narod.bg.

Ето пълния текст без редакторска намеса:

Отново се намирам в състояние на пълно объркване! Кой от двамата действащи вицепремиери в България по същество е външен министър и определя външната европейска политика на страната?

Тя, г-жа Захариева или той, г-н Каракачанов, който междувременно е и военен министър? А може би премиерът е време да обясни дали в държавата, покрай Ковид-кризата, не е в ход и един тих, цивилно-военен държавен преврат? Ха, де? Уффф…

 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...