Български лекар сензационно: Не пийте пробиотици, убиват ви!

Български лекар сензационно: Не пийте пробиотици, убиват ви!

Българският медик д-р Стоян Монев, който практикува в общинска болница в Германия и е на първа линия в борбата срещу коронавируса там още от началото на годината, избухна със сензационно твърдение как пробиотиците убиват. Широко изписваното подпомагане с т.нар. полезни бактерии на организма, особено при лечение с антибиотик, може да се окаже съвършено погрешно. Ето защо: 

Д-р Монев обяви, че ключови международни изследвания, с които се е запознал заедно с ръководителите на 6 университетски института в Германия са показали, че който приема пробиотици след антибиотично лечение по-бавно възстановява нормалната си чревна флора, понеже пробиотикът доминира и измества стотиците други нужни обитатели на стомашно-чревния тракт.

Има и няколко смъртни случая след прием на пробиотик.

"От днешна гледна точка препоръчвам да НЕ се приема пробиотик, освен в случаите на диария, причинена от клостридиум дифициле и на акне вулгарис, като за тях има данни, че помагат не всички пробиотици, а един конкретен: Saccharomyces boulardii. Ако приемате пробиотик във всички други състояния, е много вероятно да си навредите и е сигурно, че няма да си помогнете. Става дума за търговска практика, за мода, за измислена потребност, която няма да помогне на здравето Ви - пестете си парите за нещата, от които има смисъл", съветва още медикът. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...