Управлява ни номенклатурна мафия, господа, и поне на тези мръсни крадливи копелета трябва да се отговори достойно, защото

бъдещето на децата ни зависи само и единствено от този наш категоричен отговор днес

Вербовката на Бойко от службите. Агент Буда, сега премиер.

https://www.facebook.com/

Искате бъдеще?Осъдете комунизма

Ще ви разкажа нещо интересно, а изводите ще оставя за вас. Не избързвайте с реакциите, моля!

Имах шофьор, верен приятел, с когото работих в много рискова среда повече от 10 години. Днес той вече не е между живите, но през времето на аварията в Чернобил той е бил шофьор на бус за снабдяване и обслужване на семейства от Политбюро на БКП.

Аварията се случи на 26.04.1986 година, няколко дни преди радиоактивния първомайски дъжд да изкъпе подобно на онзи газ в Аушвиц целия български народ. През тези няколко дни се взимат всички превантивни мерки за защита на властта и семействата им, включително доставки на специални храни със самолети от екологични дестинации. Цялата логистика се прави в складовете под хотел "Рила" и снабдяването с медикаменти за превенция, чиста вода и храни се поема от няколко специални служби. Цялата тази организация се прави единствено и само за лица от висшето и средно партийно ръководство на БКП.

За народа!? /така наричаха гражданите тогава/

"Народът прост, животът – тежък, скучен.

Живот без маска и без грим –. озъбено, свирепо куче."

За народа едно и също - пълна информационна завеса, липса на всякаква превенция, тотална гавра. И за капак на арогонтността и презрението на властта спрямо собствения си народ последва - задължителна манифестация за 1 май!!! Цяла България марширува по улиците с развени червени значена с надпис "С БКП напред!", а върху новородени и родителите им се излива здрав радиоактивен дъжд. Всички са усмихнати, спокойни и вървят напред, тогава и до днес с БКП.

Защо ви го разказвам! Защото сега се намираме в същото положение с кризата с Ковид 19 - същите престъпни чевенотиквеничковчета, пълно информационно затъмнение за истинските факти и статистика, липса на всякаква превенция и дежурните боклуци, които с умивка ти казват да си спокоен, когато умираш - само да не запълваш болниците и това да се случва извън тях. Също като след аварията в Чернобил и до днес. Днешните също знаят като предишните, че ще се мре, ако яко ще се мре, но не им пука. Те са от едно котило и презират слабите, бедните и обезвластените, които и до днес са всички български граждани. Те са политически елит, вие сте плява!

----------------------------------------------------------------------

Управлява ни номенклатурна мафия, господа, и поне на тези мръсни крадливи копелета трябва да се отговори достойно, защото бъдещето на децата ни зависи само и единствено от този наш категоричен отговор днес. Не утре, не и вдругиден! Днес.

---------------------------------------------------------------------

Не спирайте войната за мир, господа, не се страхувайте от тези овластени отвън подлеци. Така или иначе ще се мре, но по-добре да е с достойнство - никога на колене.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...