Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Обама Плевнелиев с нови "мемоарни" съчинения:

Комунистическите спомени на «Чернокожият в Белия дом...

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

/Поглед.инфо/ Бившият президент на САЩ Барак Обама написа нова автобиография от 768 страници, кратко съдържание на която Fox News съобщи като „Барак Обама е гений, вие сте расист“. Авторът на книгата обяснява избора на Доналд Тръмп през 2016 г. с „расовите опасения“ на милиони американци, а изобщо не с неуспешната политика на собствената му администрация, подчертава телевизионният канал.

Днес нашата програма може уверено да съобщи, че бившият президент Барак Обама няма проблем със самочувствието. Обама все още няма 60 години и вече е написал втората си автобиографична книга. Нова, идваща следващата седмица, това е тежка книга - 768 страници! Ако успеете да прочетете всичко това, тогава поздравления. Вие ще бъдете единственият.

Но днес ще ви спасим от ненужна работа. Ето кратко резюме: Барак Обама е гений, вие сте расист. Помните ли? Това е лайтмотивът на Обама през целия му мандат като президент. И изглежда не е научил много оттогава.

Ето как Барак Обама обяснява защо Доналд Тръмп спечели през 2016 г. Цитирам: „На милионите американци, които бяха изнервени от чернокожия в Белия дом, той (Тръмп. - ИноТВ) обеща еликсир срещу расовите тревоги“.

И така, Тръмп спечели, защото вие сте расист. Ето неговото обяснение. Не защото средната класа изчезна при самия Обама. По времето на президента Обама американците със средни доходи за първи път станаха малцинство в тази страна. Но това изобщо не е причината! Съвсем не!

И причината не е, че администрацията на Обама е допринесла за най-голямото неравенство в доходите в цялата история. Или тя седеше бездействаща, когато стотици хиляди хора в американския хинтерланд умираха от свръхдоза наркотици. Не, това изобщо не е причината! Доналд Тръмп спечели, защото Америка е ужасна страна! Това казва Барак Обама.

Как се случи така, че го избрахме два пъти поред за президент? Е, иначе ни заплаши с това да ни обиди. Още ли не сме се научили на това? Лоша идея ли е да гласувате за хора, които прибягват до морално изнудване? Нека никога повече не правим това. Как смятате?

Превод: М.Желязкова

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://pogled.info/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!