Чувате ли как Системата убива, заради идиотските коронавирусни истерии, които извадиха логиката, морала и професионализма от болниците на улицата?

Чувате ли как Системата убива, заради идиотските коронавирусни истерии, които извадиха логиката, морала и професионализма от болниците на улицата? Инфаркти, инсултите вече са с по-малък приоритет от заразените!?! Не приемат в болници!?

Гледам Мария Цънцарова и близките на починалия от инсулт и ме обзема гняв. Вчера пък умира лелята на човек, също от инсулт, и го пишат от Ковид, защото така им били разпоредили.

И пак ще правят проверки, и пак болници, и пак идиотски обяснения – Пирогов пък затворил неврологичната си клиника!?! А инсултите влизат директно в реанимация..

И в тази вакханалия, депутати, министри, премиери, президенти, не се лекуват в Правителствена болница, а им правят тестове в болницата на „Пеевски“ Софиямед, правят им тестове по домовете от Военно-медицинска болница, а хората умират. За тях винаги има места в болниците, винаги има тестове, винаги има внимание.

Не нямат да ме накарате да хвърля вината върху лекарите, защото те нямат никаква вина. Цялата отговорност е на тази шибана власт от самозабравилите, корумпирани, обезумели за власт, паникьосани, посредствени, престъпници които ни управляват.

Колко още хора ще трябва да умрат за да разберат, че е дълбока криза и те са неспособни да ни извадят от кризата?

И пак реогранизации, пак епидемии, пак затваряне, пак ограничения, и накрая не приемат инфаркти, и инсулти. Някакви нищо незначещи милиони лева, пари на калпак, на лекари, някакъв министър, забравил че е лекар, спасява честта на политици. А хората умират в линейки.

Илиян Василев

Логическа задача за първи клас. На вниманието на правителство, Парламент, медии, но най-вече на обществото.

Ако правителствата на дадена партия и нейните задкулисни партньори са имали всички необходими ресурси и цялата власт за да решат системните проблеми в здравеопозването през цели 11 години в управление /без няколко месеца/, и не са го направили.

Ако същите хора на върха са имали осем месеца в условията на реална криза, свързана с коронавируса, да извадят поуки, да оценят ситуацията и вземат мерки, но въпреки това не са се справили, и което е по-лошо няма никакъв изглед че са разбрали както кризата, така и това което трябва да се направи.

То каква е гаранцията, че на третия път на счупването на стомната вие можете да им вярвате, че освен наливане на пари, имат някаква идея или капацитет да сторят нещо различно и знаят как да ни отведат до Спасението?!?

Пари имало, но като няма акъл и знания, да не говорим за почтеност и морал, какъв ще бъде според вас резултатът?
Ето моята прогноза - ще похарчим парите, които ще се превърнат в дълг, ще загубим и болни от КОВИД, и болни от други болести и психичните заболявания ще скочат, и накрая същите ще имат претенции да ни управляват отново.

Илиян Василев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...