Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Победа на червеният Байдън – Пълна подкрепа за комунизма и България „фронтова държава“ срещу изоставилата комунизма Русия, износ на конфликти в Близкия изток, а защо не и на Балканите

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Валентин Вацев: Глобалисткият проект на Америка отново набира сили

Глобалисткият проект на Америка отново набира сили. Новите отношения на САЩ с Европа ще напомнят удивително старите - преди Тръмп. Засилване на глобалистките импулси в общоевропейското ръководство, което е парекселанс глобалистко. В Европа има готовност да се приеме новата помощ на американската администрация.

Това коментира пред БНР политическият анализатор Валентин Вацев. 

"Да, Байдън ще спечели, но победата му не е чиста", отбеляза той, като уточни, че се наблюдават твърде много нарушения на здравия разум и логиката, но победата му е реална. Той посочи, че не очаква гражданска война след обявяването на победителя от изборната надпревара, но подчерта, че американското общество остава много разделено. 

Международният анализатор прогнозира силно влияние на американските промени върху българската вътрешната политика. Според него това влияние няма да се усети веднага, но до края на годината ще бъде очевидно. По думите му партиите на Христо Иванов и "СДС-остатъчни" няма да са склонни да прощават на Бойко Борисов да дострои "Турски поток".

Вацев прогнозира, че особените бонуси от поврата в американската политика ще дойдат за българските сили, които са свързани с демократите в САЩ:

"Това е партията на Цветан Цветанов (комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов! и ха сега) "Републиканци за България". Те получават огромен бонус в бъдещите избори в България, предполагам, че те са пили шампанско още вчера. Може би ще успеят, не е късно, за да информират Вашингтон, че те са техните хора в България".   

По думите му Байдън ще гледа на НАТО като на инструмент за антируски натиск:

"Някои анализатори са склонни да очакват от руската силова групировка остри действия по границата между Русия и НАТО. ... Рязко увеличаване на скоростта на създаване на т.нар. проект Триморие. ... Смята се, че това е време за руска военна активност - има се предвид времето между провеждането на изборите в САЩ и датата на инаугурацията на новия американски президент (20 януари 2021 г.), което е около два месеца и половина. Това е светло време за военни действия". 

Според анализатора ще се изострят качествено отношенията на САЩ с Русия. Той не изключи военно напрежение между Украйна и Русия:

"Украйна е готова за война с Русия и там са възможни въоръжени сблъсъци".

Руският офшорен елит ще се засили и те вече пият шампанско за победата на Байдън, коментира още Вацев. 

"Първата работа на администрацията на Джо Байдън ще е да спре търговската война срещу Китай", прогнозира Вацев. По думите му екипът на Байдън ще окаже съществена подкрепа на Ли Къцян и китайските троцкисти:  

"Проблемите на официалното ръководства на Китай с китайските троцкисти ще се засилят и ще се задълбочат".

Ирини Зикидис: Знаем какво ни чака - напрежение с Русия, износ на конфликти в Близкия изток, а защо не и на Балканите

Последната седмица с ужас разбрах, че Президентът на най-могъщата държава в света няма достъп до платформи като Twitter, Facebook и YouTube, и всичките му статуси, коментари и речи са директно цензурирани, манипулирани или директно изтривани. Повтарям - няколко частни онлайн платформи цензурират, манипулират или изтриват думите на Президента на САЩ. Дори не коментирам факта, че ФБ изтри няколко хиляди групи със стотици хиляди членове - привърженици на Тръмп, докато групи на демократите, в които има колажи с отрязаната глава на Тръмп, се радват на небивал успех.

Изводите са ясни:

Свободата на словото падна жертва на политическата коректност.

Свободата на словото беше убита от политическата коректност.

Свободата на словото е мъртва и на нейно място вече царува и пирува политическата коректност.

А политическата коректност е захаросаното наименование на грозното лице на либералния троцкизъм - задушаващата цензура.

Тази задушаваща цензура няма да ви позволи да разберете за десетките хиляди измами по време на изборите. Хилядите мъртъвци, които по чудо са гласували за Байдън. Хилядите бюлетини от нелегални лица, които нямат право на законен престой в САЩ.

Една-единствена медия споменава, че софтуера в Мичигън имал бъг и хиляди републикански гласове (Тръмп) били отчетени като демократски (Байдън), та сега съдът ще се произнесе. Как и защо софтуер, броящ гласове, има бъг и отчита грешно, е въпрос, който нито една либерална медия не си задава, камо ли пък да вдига вой до Бога. Свидетели сме на грандиозна изборна измама, но г-н Сорос е прав. На карта е поставено бъдещето на света, а либералната доктрина не може да си позволи бъдеще на триумфираща икономика без подпалени чужди черги. Знаем какво ни чака - напрежение с Русия, износ на конфликти в Близкия изток, а защо не и на Балканите.

---

"...Продължавам да чета в множество постове, че Байдън ще дойде на бял кон и ще оправи "мизериите", които Тръмп е сътворил и САЩ щели да тръгнат по "правилния път".
Тези хорица забравиха ли, че Байдън бе вицепрезидент по времето на Обама и че именно през този период те стартираха кървавите бани в Либия, Сирия и Йемен? Забравиха ли, че носителят на Нобеловата награда за мир, г-н Хюсеин Обама, подкрепи Мюсюлманските братя на Морси в Египет? Забравиха ли, че по тяхно време също се появи и разви ИДИЛ и стигна до най-големите си размери?
Забравиха ли как Хилъри Клинтън в имейлите си разказваше и се хвалеше, че Ал-Кайда е на тяхна страна в Сирия? Забравиха ли, че администрацията на Обама финансираше директно "умерени" групировки като Нур ал-Дин ал-Занки, които заснеха как обезглавяват 12-годишно дете, а по-късно убиха четирима християнски свещеници? Забравиха ли, че те направиха така, че в 80% от териториите на Сирия да властват групи, налагащи шариата?

Забравиха ли, че лично Байдън в качеството си на сенатор на Кентъки гласува през 2002 за стартиране на войната в Ирак? Той подкрепи мощно и също гласува за войната в Югославия. Заедно с Обама стартираха войни без разрешения на конгреса в Либия, а после стартираха войните в Сирия и Йемен. По-късно Байдън си призна, че е сбъркал за войните в Ирак и Либия публично. Обама точно 16 пъти обеща в медиите, че няма да прати американски войници в Сирия, но въпреки това го направи. Забравихте ли, че по времето на Обама, само през 2016 бяха хвърлени над 26 171 бомби, което прави по 3 бомби на всеки час? Също така дуета Обама-Байдън одобриха програма за 1 трилиона долара за добавяне на ядрени оръжия в следващите 30 години.

А да отваряме ли дума за корупционните сделки на Байдън в Украйна?

Затова недейте да лижете задника на Байдън все още. Един грант не е отпуснал и вие почнахте да разкопчавате и сваляте гащи. Стегнете се малко. Знаем, че ще се върнат грантовете, запазете си усилията за това, да ни разправяте колко яко е било по османско робство и колко са умерени брадатите, крякащи Аллаху акбар демократи..."

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg

https://www.facebook.com/

https://www.facebook.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!