Медик от „Пирогов” избухна: Ши*ана държава! Работим двойно, защото половината сме заразени – умората ще ни убие преди Covid, а няма с какво да лекуваме!

Медик от „Пирогов” не издържа и си изпусна нервите с безмилостен към хунтата коментар за ситуацията в спешния институт, видя репортер на Narod.bg.

Симона Михайлова призна, че в ситуацията в болницата е абсурдна и за пациентите, и за медицинския персонал:

Абсурдно е и за нас! Работя в УМБАЛСМ „Пирогов”! Половината колеги от моето отделение са заразени, няколко от тях са в болницата ни с тежки симптоми, другите са на домашно лечение! Тези, които нямаме симптоми (защото не се изследваме), работим двойни смени! И умората ще ни скапе преди Ковид, той ще ни е „бонус”! Само да отбележа, че първи скандали на опашката вдигат тези, които до вчера викаха, че такава болест няма!!!

В онлайн диалога се намесва Захарина Бояджиева, която уточнява, че лекарите нямат право на самоизолация, а и не ги изследват по простата причина, че масово са заразени:

Нямате право и на самоизолация и не ви изследват, защото почти, да не напиша всички, медици са заразени… Знам, че има много лекари, медсестри и санитари, които са над 60 години – с диабет, и/или астма, и нямат право да спрат да работят и да се изолират…

Симона Михайлова отвръща с откровение, което е наистина плашещо:

Истината е, че нарочно направиха болниците здравни дружества и настройват хората срещу медиците! Да излязат и да кажат по телевизията смотаните журналисти това, което знаят, а именно, че маски, ръкавици и неща от първа необходимост не се дават на никой работещ в болницата или в оскъдни количества!

Работещите там СИ ПЕРАТ ВЕЧЕР маските! Това нормално ли е?

С какво да лекуват лекарите и сестрите, като нямат нищо налично? Наясно ли са пишещите, че така им се нарежда и ако бъдат приети пациенти след като им е изрично забранено да ги приемат (ще последват наказания, б.ред.)? Обикновените хора знаят ли това?!? Казва ли им се по BTV или Нова телевизия?!?

В цялата тази суматоха и гадна ситуация, в която умират хора, гръмна за HelpKarma и как тази фондация има налични 5 МИЛИОНА, плащали са си заплати по 800 хиляди лева годишно на човек ( Да, няма грешка, правилно съм написала сумата ) при положение, че уж събираха пари за нуждаещи се хора?

Някои от хората, за които събираше пари HelpKarma пари от смс-и, умряха… Деца… А да видим дали ще осъдят някой! Надали! Този, който е създателят на организацията, преди е имал фирма за Бързи Кредити!

ЕЙ ТОВА Е Ш*БАНАТА РЕАЛНОСТ В БЪЛГАРИЯ!

По време на Втората Световна Война щом са крали дрехите и хранителната дажба на войничетата, що за народ въобще говорим?

До вчера нямаше вирус, а сега, олеле!… Кой ги кара да се бутат по дискотеките и заведенията, че и заразени знам си ходили на сбирки с приятели, класа, и т.н., и после този народ някой да ми каже, че има за нещо отговорност?!?

Плачевното състояние на медиците в „Пирогов” е по причина на некадърното ръководство, коментира лекар от спешния институт ексклузивно пред Narod.bg.

Директорът проф. Асен Балтов е зает с други неща. Вместо да подготви болницата за втората вълна на вируса, за която се говори още от пролетта, той е зает с драми като доставките на храна.

Това е една от най-големите далавери в „Пирогов”, слуховете носят, че фирмата, спечелила обществената поръчка за кетъринг, е приготвила 300 бона подкуп за когото трябва, възмущава се лекарят.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...