Aкад. Петър Иванов: Този човек не е на себе си. Той е в друга реалност... с чекмедженца

ТОЗИ ЧОВЕК НЕ Е НА СЕБЕ СИ.

ТОЙ Е В ДРУГА РЕАЛНОСТ... С ЧЕКМЕДЖЕНЦА

Баце, моето момче, виж каква е истинската реалност след твоето управление:

• България е на първо място в света сред 250 страни по намаляване на населението. От 9 млн. вече сме 6,8 млн., а може би и много по-малко.

• Емигрират по 50-70 000 души на година, все млади хора.

• Намаляваме с 16 души всеки час, но етническите българи намаляват за този час с 19 души, а братята цигани се увеличават с 4 души на час (-16 = -19 + 4).

• Прогнозите на Световната банка, ЦРУ и др. сочат, че през 2050 г. ще сме само 4,5 млн. души, като етническите българи ще бъдат екзотично малцинство от 1,3 млн. души, (при 3,5 млн. цигани и 0,8 млн. турци), след още няколко десетилетия, според прогнози на ООН, етническите българи ще са 0,3 млн. а впоследствие ще изчезнат напълно.

• Българската нация умира. По смъртност на населението (16,6‰ годишно по последни данни на Евростат) България твърдо заема първо място в света, пред Лесото, Сирия, Сомалия и Свазиленд и др.

• Освен намаляващи и изчезващи, ние, българите, сме и най-болната нация, държим призови места по много заболявания.

• Според данните на НСИ, от починали 110 117 души, това прави 300 души на ден, най-висок дял смъртни случаи е от болести на сърцето – над 70 хил. души, втора причина за смърт у нас са били раковите заболявания (17 хил.), следват болестите на дихателната система и т.н. Излиза, че у нас всеки ден 238 души, или 10 души всеки час, или 1 човек на всеки 5-6 минути от денонощието умират от инфаркт и инсулт, или от рак. Този факт е многозначителен и показва системата на здравеопазването ни.

• Заедно с печалните факти за смъртността и болестите, трябва да се посочат още и данните за срива на раждаемостта, който е умопомрачителен - от 182 000 раждания у нас през 50-те години на миналия век сега новородените са 3 пъти (300%) по-малко, около 60 000.

По раждаемост сме на 214-то място от 220 държави, като след нас са разни острови.

• Никъде не се оповестяват данните, че 11% от новородените са недоносени, 2-3% са изоставени, 3-5% са с малформации и т.н., а 55% нямат за майчин език българският език, т.е. новородените са от циганския или от турския етнос.

• България се циганизира и турцизира. 1 300 нови джамии!

• Изключително много българи (64% според националния консултант по психиатрия) имат психични проблеми. Особено след мутафчийската карантина.

• Цените на лекарствата в България са брутално високи и са недостъпни за бедните хора.

• Според Евростат 61% от възрастните български граждани са застрашени от мизерия и социално изключване.

• Същото се отнася, според Евростат, и за българските деца – 52% от тях живеят в пълна бедност, лишени от храна, дрехи, обувки и др.

• България е първа в ЕС по неграмотност, 47% от учениците ни са в някаква степен неграмотни. Нарастването на неграмотните е с 6% за 3 години.

Значи, ако този темп се запази, след 26 години, през 2046 г. няма да имаме нито един грамотен българин, освен теб, Баце, Доган и Шиши... а, и Данито Барниръбъла.

• Според докладите на Европейската комисия България е най-престъпната и най-корумпирана страна от Европейския съюз. Корупцията обхваща цялото общество, държавата, Парламента, Правителството, съдебната система, здравеопазването и т.н.

• По самоубийства, включително и детски самоубийства, и по протестни самозапалвания от негодувание, мизерия и отчаяние заемаме едно от първите места в Европа и в света.

Въобще България е най-бедната, най-болната, най-престъпната, най-корумпираната, най-намаляващата по население, според световните класации, държава в Европа, и в света, която е рай за местни и чужди монополисти, измамници, крадци на национално имущество, агенти на ДС и простаци-политици.

А българите, според международните изследвания и рейтинги, са най-мизерстващите, най-болните, най-неграмотните, най-покварените (Bloomberg), най-отчаяните и най-нещастните (ООН) хора в Европа и в целия свят.

Кви грандиозни успехи, ква икономика, кви магистрали, кви тунели, кви рейтинги, кви хвалби, ква чакалня, кви европейски банки, кви пет лева ве, Баце?

Не виждаш ли - България е в клинична демографска и всякаква смърт, умряла е. Убихте я с Луканов и Виденов, с Иван Костов Циганина, с царя, с Доган, със Станишкото, с агент Иван...

От алчност и от простотия я убихте!

Не виждаш ли кво става по площадите в цяла България?

Теб никой не те иска!

Пътувай!

акад. Петър Иванов

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...