Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Детройт като Дулово: Ченгета пазят подмяната на вота (СКАНДАЛНИ ВИДЕА)

Детройт като Дулово: Ченгета пазят подмяната на вота (СКАНДАЛНИ ВИДЕА)

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

Президентските избори 2020 в САЩ не са много по различни от нашите - далавери с бюлетините вървят на всички нива, а целта е победа на демократа Джо Байдън. Затова и с основание настоящият президент Доналд Тръмп алармира, че изборите са „измама срещу американския народ“.

В свое изявление от Белия дом той обяви, че ще отиде във Върховния съд и ще поиска броенето на бюлетините да бъде спряно незабавно.

Брутален пример за погазване на основите на демокрацията е куриозът в Детройт, щата Мичиган, където машинациите нямат голяма разлика с изборите в Дулово, например.

Тук Джо Байдън, кандидатът на Демократическата партия в президентските избори в САЩ, изненадващо поведе Доналд Тръмп с почти 120 хиляди гласа при почти пълно преброяване на гласовете в ключовия щат, предаде Ройтерс.

След преброяването на 99 процента от гласовете в щата, Байдън получава 50,3 процента от вота, а Тръмп - 48,1 процента. Тази разлика е доста по-голяма от преднината на Тръмп в Мичиган през 2016 г., когато той надделя с малко над 10 хиляди гласа.

Дали обаче победата на Байдън е „чиста”? Според публикация на breitbart.com изборите са протекли при чудовищни манипулации, след като стотици наблюдатели от Републиканската партия, която стои зад Доналд Тръмп, не бяха допуснати до залите, където се броят бюлетините, за да се убедят с очите си, че няма далавери с вота.

Републиканците се разтревожиха, тъй като Тръмп имаше голяма преднина в Мичиган по време на ранното преброяване във вторник вечерта. Водачеството му обаче се изпари, след като бяха преброени бюлетините, дошли по пощата.

Няколко видеоклипа, публикувани в социалните медии, показват как работници се опитват да ограничат видимостта към залата с бюлетините с поставянето на прегради, чиято цел е да не позволяват на хората отвън да наблюдават какво се случва в зоната за преброяване.

Продуцентът във Fox News Мат Фин пише: „Някои от прозорците бяха блокирани. Попитах няколко души, които ги залепиха - защо, не получих ясен отговор”, обясни журналистът с публикация в туитър. От щаба на Доналд Тръмп обявиха, че ще заведат дело, защото не им е даден достъп до процеса на преброяване и затова настояват гласуването да бъде спряно, докато не бъдат предоставени подходящи условия за честното преброяване на вота.

Друго видео показва, че полицията в Детройт защитава измамата, предотвратявайки влизането на наблюдатели.

Работник пък бе заснет с големи парчета картон да покрива прозорците, като не позволява на хората отвън да виждат какво става в залата с бюлетините. Други пък използват кутии за пица, за да блокират прозорците на вратите, докато поддръжници на републиканците скандираха „спрете гласуването“.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!