Медици от Спешна помощ: Борисов, от днес всеки един некролог ще тежи на твоята съвест!

Г-н министър председател, г-да министри, експерти от национален оперативен щаб и медицински съвет, професори, доценти, директори и всяка друга административна паплач на народна хранилка, ВЧЕРА 3.11.2020Г. В БЪЛГАРИЯ починаха от КОВИД 19 63-ма, 4041 са потвърдени като заразени, 210 са в в критично състояние, 106 медици излязоха от строя заразени. Утре ще е още по-страшно.

НАРОДЪТ ВИ ИЗБРА НЕ ЗА ДА ГО ИЗБИЕТЕ – ПРИ НИСКА ЗАБОЛЕВАЕМОСТ НИ ДЪРЖАХТЕ 3 МЕСЕЦА ЗАТВОРЕНИ КАТО ЖИВОТНИ В КЛЕТКА.

ФАЛИРАХА БИЗНЕСИ, ОТКАЧАХА ХОРА, УМИРАХА ХОРА ОТ ЗАКЪСНЯЛА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ОТ ИНАЧЕ ЛЕЧИМИ ЗАБОЛЯВАНИЯ. НЕ ГИ ЧУХТЕ, НЕ ГИ РАЗБРАХТЕ, МАНИПУЛИРАХТЕ ГИ СЪС СТРАХ.

ВАЖНО БЕШЕ ДА ПРИБЕРЕТЕ ЕВРОПАРИТЕ И ЕВРОПА ДА ВИ ИЗРЪКОПЛЯСКА.СЕГА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 1 МЕСЕЦ ГЛЕДАТЕ БЕЗУЧАСТНО КАК СЕ РАЗБОЛЯВАТ НА ДЕН ПО НЯКОЛКО ХИЛЯДИ , УМИРАТ ДЕСЕТКИ, МЕДИЦИТЕ ВИ ЗАГИВАТ. ВАШАТА РЕАКЦИЯ СА УСПОКОИТЕЛНИ БРИФИНГИ И ТЪПИ ИЗЯВЛЕНИЯ В ЗАЩИТА НА РЕСТОРАНТЬОРИ, ФУТБОЛИСТИ, ЛИПСА НА ПЛАН ЗА ДЕЙСТВИЕ ЗА ДА СПРЕТЕ ЗАРАЗАТА, РАЗКРИВАНЕ НА НОВИ ЛЕГЛА ДО КОИТО НЯМА КАК ДА ЗАКАРАТЕ ПАЦИЕНТИТЕ СИ И НЯМА КОИ ДА ГИ ЛЕКУВА.

ЗАЩО ПОСТЪПВАТЕ ТАКА?

ЕДИНСТВЕНОТО ОБЯСНЕНИЕ Е ОЧЕВАДНО – ЗА ДА НЕ ЯДОСАТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ И ДА УДЪЛЖИТЕ ВЛАСТТА СИ. ВСЕКИ ЕДИН НЕКРОЛОГ ОТ ДНЕС НА ПОЧИНАЛ ОТ КОВИД 19 ЩЕ ТЕЖИ НА ВАШАТА СЪВЕСТ.

ВИЕ ОБЪРКАХТЕ ТОЗИ НАРОД И ГО НАКАРАХТЕ ДА НЕ СПАЗВА МЕРКИТЕ И ДА ВИЖДА – ЗАД ЗАРАЗАТА КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИИ. ВИЕ ГО ОСТАВИХТЕ ДА СЕ САМОЗАРАЗЯВА И ЗАГИВА БЕЗ ПРЕГЛЕД ОТ ЛЕКАР. ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ, ЧЕ ДНЕС УМИРАТ ХОРА В ДОМА СИ, В ЛИНЕЙКАТА …. ОСТАВКА некадърни властогонци!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...