Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Медици от Спешна помощ: Борисов, от днес всеки един некролог ще тежи на твоята съвест!

Г-н министър председател, г-да министри, експерти от национален оперативен щаб и медицински съвет, професори, доценти, директори и всяка друга административна паплач на народна хранилка, ВЧЕРА 3.11.2020Г. В БЪЛГАРИЯ починаха от КОВИД 19 63-ма, 4041 са потвърдени като заразени, 210 са в в критично състояние, 106 медици излязоха от строя заразени. Утре ще е още по-страшно.

НАРОДЪТ ВИ ИЗБРА НЕ ЗА ДА ГО ИЗБИЕТЕ – ПРИ НИСКА ЗАБОЛЕВАЕМОСТ НИ ДЪРЖАХТЕ 3 МЕСЕЦА ЗАТВОРЕНИ КАТО ЖИВОТНИ В КЛЕТКА.

ФАЛИРАХА БИЗНЕСИ, ОТКАЧАХА ХОРА, УМИРАХА ХОРА ОТ ЗАКЪСНЯЛА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ОТ ИНАЧЕ ЛЕЧИМИ ЗАБОЛЯВАНИЯ. НЕ ГИ ЧУХТЕ, НЕ ГИ РАЗБРАХТЕ, МАНИПУЛИРАХТЕ ГИ СЪС СТРАХ.

ВАЖНО БЕШЕ ДА ПРИБЕРЕТЕ ЕВРОПАРИТЕ И ЕВРОПА ДА ВИ ИЗРЪКОПЛЯСКА.СЕГА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 1 МЕСЕЦ ГЛЕДАТЕ БЕЗУЧАСТНО КАК СЕ РАЗБОЛЯВАТ НА ДЕН ПО НЯКОЛКО ХИЛЯДИ , УМИРАТ ДЕСЕТКИ, МЕДИЦИТЕ ВИ ЗАГИВАТ. ВАШАТА РЕАКЦИЯ СА УСПОКОИТЕЛНИ БРИФИНГИ И ТЪПИ ИЗЯВЛЕНИЯ В ЗАЩИТА НА РЕСТОРАНТЬОРИ, ФУТБОЛИСТИ, ЛИПСА НА ПЛАН ЗА ДЕЙСТВИЕ ЗА ДА СПРЕТЕ ЗАРАЗАТА, РАЗКРИВАНЕ НА НОВИ ЛЕГЛА ДО КОИТО НЯМА КАК ДА ЗАКАРАТЕ ПАЦИЕНТИТЕ СИ И НЯМА КОИ ДА ГИ ЛЕКУВА.

ЗАЩО ПОСТЪПВАТЕ ТАКА?

ЕДИНСТВЕНОТО ОБЯСНЕНИЕ Е ОЧЕВАДНО – ЗА ДА НЕ ЯДОСАТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ И ДА УДЪЛЖИТЕ ВЛАСТТА СИ. ВСЕКИ ЕДИН НЕКРОЛОГ ОТ ДНЕС НА ПОЧИНАЛ ОТ КОВИД 19 ЩЕ ТЕЖИ НА ВАШАТА СЪВЕСТ.

ВИЕ ОБЪРКАХТЕ ТОЗИ НАРОД И ГО НАКАРАХТЕ ДА НЕ СПАЗВА МЕРКИТЕ И ДА ВИЖДА – ЗАД ЗАРАЗАТА КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИИ. ВИЕ ГО ОСТАВИХТЕ ДА СЕ САМОЗАРАЗЯВА И ЗАГИВА БЕЗ ПРЕГЛЕД ОТ ЛЕКАР. ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ, ЧЕ ДНЕС УМИРАТ ХОРА В ДОМА СИ, В ЛИНЕЙКАТА …. ОСТАВКА некадърни властогонци!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!