Теменужка Петкова: Подготовката на България за COVID-19 е една от най-адекватните – властта „работи в правилната посока“ и няма как пари да изтичат в нечий (ЧУЖД) джоб

Всички ние знаехме, че ще има втора вълна и не сме спирали да работим в тази посока. Създаде се организация в болниците. България е една от най-добрите и адекватните. Работи се непрекъснато да се разкриват нови работни места. Правителството е на своето място, хората трябва да са спокойни. Това каза енергийният министър Теменужка Петкова по БТВ.

Най-лесният начин е да спре да работи икономиката. Но трябва да направим анализ доколко добър ще бъде такъв вариант и ще се отрази негативно. Нашите усилия са насочени към това гражданите да си носят маските и да спазват дистанция, да си мият ръцете. Отговорността трябва да бъде споделена. 

З млрд. ще се отделят за саниране на сгради по „Плана за възстановяване и устойчивост“. На въпрос няма ли да изтекат парите в нечии джоб, тя каза: „Не, това няма как да се случи. Всеки един похарчен лев ще е обект на контрол“.

От днес съм на работа. Нямаше усложнения. Почваме да работим усилено на място. Всеки от нас трябва да създаде организация, така че да бъдем максимално полезни на българските граждани. Призивът на премиера е да бъдем на първа линия. Ние предупреждавахме за това, което сега се случва.  Над 60 процента от българските граждани подкрепят ядрената енергетика.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...