Много ми хареса решението на германските ресторантьори да сложат черен печат и забрана на канцлера Меркел да бъде допускана в техните заведения, дори и след кризата

Много ми хареса решението на германските ресторантьори да сложат черен печат и забрана на канцлера Меркел да бъде допускана в техните заведения, дори и след кризата.

Достойни.

Така се прави!

Мен ако питате, ние трябва да сложим черен печат и забрана за влизане в страната на цялото мафиотско правителство в едно с мекеретата им. Меркел да си взима при нея бандитите, които протектира цели три мандата, пък съдбата ще реши сама бъдещето им. Може да помогнем с каквото е необходимо, но за това когато му дойде времето, както казваше лукавия ни изискан аристократ.
-------------------------------------------------------------
Каквото, обаче, и да правим България ще бъде поставена на колене пред Македония и ще признае всичко, каквото тя поиска. Когато преди нашето европредседателство казах публично, че Борисов и борисовчетата не трябва да се докосват до външната политика, някои се направиха на глухи. Имаше и друг начин.

Тези некадърни и крадливи наши политически отрепки са такива завършени нищожества, че историческото презрение на бъдещите български поколения им предстои и заради тоталната катастрофа по темата западни балкани. И поредното политическо предателство извършено пред гробовете на милион достойни българи, положили костите си пред олтара на Националния въпрос изписан с реки от българска кръв.

Предателство не се прощава, господа другари.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...