Доц. Христо Христев: Акт на политически геноцид - не направиха нужното да укрепят здравната система

Пропиляването на времето от пролетта досега, за да бъде действително и ефективно подготовена здравната система да посрещне истинска вълна от заболяване с COVD-19, защото тази от пролетта в България не беше реална първа вълна, е престъпна безотговорност.

Да се пропилеят толкова много пари за няколко месеца, за да се купува бъдещ вот чрез хвърляне на милиони тук и там, да се захранват отново и отново обръчите от хранени фирми/хора на управлението Борисов/ГЕРБ, а да не се направи нужното, за да се укрепи системата на здравеопазване, е акт на политически геноцид над българските граждани. 

След като търпяхме 10 години това унищожително за правата и интересите ни като свободни граждани и за развитието ни като нормално общество управление, ние обаче се намираме напълно засължено тук, където сме.

В окото на безпрецедентна здравна криза, с неработеща ефективно здравна система, управлявани от хора, които нито като мислене, нито като ценности, нито като поведение, биха могли да са начело на която и да е нормална държава в Европа. 

След като допускаме и търпим такова управление, напълно заслужено ще минем през тази криза, пък блеким ни дойде акълът, преди да се срине окончателно това, което е останало от българската държава. 

Facebook, доц. Христо Христев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...