Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Здравната система е в кома, всеки дом ще се превърне в морга заради престъпната банда, която управлява!

No photo description available.

https://www.facebook.com

Икономистът д-р Диана Дамянов, бивш синдикалист и ПР експерт, е бясна от неграмотното управление на държавата по време на втората вълна от коронавирус, пише Narod.bg.

Д-р Дамянова е потресена от смъртта на млад мъж в София, който не дочака повиканата линейка, която закъсняла с 4 часа!!!

Ето поста на Диана Дамянова, който казва всичко:


Диана Дамянова

СъБУДИхме се тази сутрин. Повечето от нас. Освен едно 30-годишно момче, което беше оставено да умре като куче в дома си, без да получи нито грам лекарска помощ.

Здравната система е в жива кома. Бяхме заключени в продължение на 3 месеца през пролетта, за да се адаптирала здравната ни система. Имаше изключителни управленски решения, като това задължително да се хоспитализират хората над 65 години с положителен тест.

След „адаптирането“ на здравната система и усилената подготовка се оказа, че лекарска помощ не могат да получат не само тези над 65, но и тези на 30 години.

Очевидно чували с трупове ще има и то ние сами ще ги доставяме на болниците, отказващите да приемат болни в критично състояние пациенти.

В същото време „усвояването“ на ковид – средствата върви с усилени темпове. Гордеем се с това, че сме страната с най-скъпи тестове в света /безплатни такива се полагат само на политическата върхушка/, че ни продават вече 9 месеца най-скъпите маски и ръкавици в света, че дезинфектантите направиха вече 400% процентен ръст в цените си.

Това е грижата за всеки от нас. Това получаваме от държавата си, ръководена от организирана престъпна група за разграбване на българския народ.

Нека да се съБУДИМ, поне тези от нас, които останат живи до пролетта. Защото, както е тръгнало, всеки дом ще се превърне в морга, а политическата сган ще тържествува върху смъртта на населението ни.

Ако на изборите останем БУДНИ, ще ги накажем. Първо с отнемане на властта, а след това и с престой зад решетките, от където ще могат да се насладят и на здравната система…

narod.bg

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!