Вложиха всички си усилия да уплашат народа, за да го управляват и „спасяват“ като остават на власт

Законът за непланираните последствия работи безупречно. Вложиха всички си усилия да уплашат народа, за да го управляват и „спасяват“ като остават на власт.

ОК, успяха. Сега имат тотално уплашен народ. Дори сами се уплашиха, влязоха дълбоко в ролята си и си повярваха. Навсякъде паника и изведнъж се усетиха, че тази работа с уплашения народ е нож с две остриета. Защото уплашени хора не са рационални, или по-скоро не действат според „програмата“. Стават неуправляеми.

Уплашените лекари бойкотират пациенти, защото имат основания, нямат защита, нямат гаранции, нямат усещането че някой, истински знаещ пълкововодец и воин, комуто имат доверие, ги води в битка срещу враг и за цел за която си струват да жертват живота си.

Виждам в екрана министър, очевидно излязъл от релси, да констатира че Системата, която създадоха не реагира спрямо желанията им и всеки се спасява по-единично. А това е другото има на Разпада.

МВР щяло да подкрепя Бърза помощ – с какво, моля? Като ги брани от търсещи помощ пациенти, или като конворира потенциално заразени с КОВИД-19, каквито са ВСИЧКИ? Ще спрат да посещават ромските квартали, които ги ползват просто като лекари за диагноза на всяка болест? С 18 линейки в цяла София?

И само София ли е проблемна? А останалата България или там няма болни.

Виждате държавата в разпад. И изборите и рестарта с кризисен кабинет от най-добрите е единствената възможност

Илиян Василев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...