Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вложиха всички си усилия да уплашат народа, за да го управляват и „спасяват“ като остават на власт

Законът за непланираните последствия работи безупречно. Вложиха всички си усилия да уплашат народа, за да го управляват и „спасяват“ като остават на власт.

ОК, успяха. Сега имат тотално уплашен народ. Дори сами се уплашиха, влязоха дълбоко в ролята си и си повярваха. Навсякъде паника и изведнъж се усетиха, че тази работа с уплашения народ е нож с две остриета. Защото уплашени хора не са рационални, или по-скоро не действат според „програмата“. Стават неуправляеми.

Уплашените лекари бойкотират пациенти, защото имат основания, нямат защита, нямат гаранции, нямат усещането че някой, истински знаещ пълкововодец и воин, комуто имат доверие, ги води в битка срещу враг и за цел за която си струват да жертват живота си.

Виждам в екрана министър, очевидно излязъл от релси, да констатира че Системата, която създадоха не реагира спрямо желанията им и всеки се спасява по-единично. А това е другото има на Разпада.

МВР щяло да подкрепя Бърза помощ – с какво, моля? Като ги брани от търсещи помощ пациенти, или като конворира потенциално заразени с КОВИД-19, каквито са ВСИЧКИ? Ще спрат да посещават ромските квартали, които ги ползват просто като лекари за диагноза на всяка болест? С 18 линейки в цяла София?

И само София ли е проблемна? А останалата България или там няма болни.

Виждате държавата в разпад. И изборите и рестарта с кризисен кабинет от най-добрите е единствената възможност

Илиян Василев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!