Григор Здравков: Как чичковци и лелки от инспектората на МВР ще разследват трафик на хора?

.
Григор Здравков

”Какво прави този сигнал в инспектората на МВР, а не във Вътрешна сигурност? Как чичковците и лелките от инспектората, които редят папки, ще разследват трафик на хора?” Това заяви Григор Здравков от Българска легия ”Антимафия” в ефира на ”ЕвроДикоФ” по повод сигнал за строителни акции, свързани с шефа на СОБТ.

"Аз съм подал сигнал паралелно и към главния прокурор, който незнайно защо е в КПКОНПИ. Как КПКОНПИ разследва трафик на хора, не ми е ясно, но онзиден получих едно постановление.", допълни той. 

Здравков сподели, че документът гласи, че към същия сигнал се прилагат документи, но такива не са представени от автора на сигнала. 

"Цялата документация по еврофондовете е публична и не е необходимо аз да им я давам, а е необходимо в КПКОНПИ да бъде изисквана.", категоричен бе Здравков. 

"И в двете проверки тези не искат да извикат абсолютно нито един от свидетелите, които аз твърдя, че могат да внесат информация.

Веселина Томова - за трафика на хора и хората от Правен свят за еврофондовете. Отказват да образуват данъчна ревизия на съответната фирма, въпреки че е установено, че служители на фирмата, които са строили и са посетили обекта, според тях в имотния регистър, който аз съм приложил няма достатъчно информация, защото тя е била публична.", изрази своето възмущение той. 

"В тези две постановления няма един ред за трафика на хора. Те не казват, че аз лъжа, не казват, че "Афера" лъже, но отказват да извикат свидетели.", завърши Григор Здравков.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...