Корумпираните магарета се надушват и през девет планини в десетата. Писнахте ни, другари азиатски корупционери.

No photo description available.

https://www.facebook.com/TerminalniKolaji/

Image may contain: 2 people

https://www.facebook.com/TerminalniKolaji/

Проблемът на Доналд Туск, въпреки предначертаната от други лица политическа кариера се намира в детството му. Независимо от изминалия път и натрупан опит в "пълзенето към следващия пост" той и днес не може да осъзнае, че работническо-селските гени, които тайно носи са решаващ и непреодолим фактор в живота и кариерата му на европейски политик. Дъно.

---------------------------------------------------------------

Няма нищо срамно в произхода на човека, но всеки трябва да отчита факта, че мушмулата не може да роди банани, нито безплодното дърво ще роди здрави плодове. Понякога тези неща се установяват бързо, но когато са добре прикрити стават видими твърде късно.

---------------------------------------------------------------

Ще ви кажа само едно - корумпираните магарета се надушват и през девет планини в десетата. А такива магарета другарю Туск, ние на Балканите ги изяждаме на закуска. Ако не си го разбрал, скоро ще го усетиш преди играта ви на смърт да свърши завинаги!

Засега си взимай тежко корумпираното говедо ББ под мишница и си го занеси вкъщи, за да го пазиш по-добре от руснаците, които щели да убият поредния крадлив евро-светец. И докато се случи това изповядано от милия на вас Борисов убийство, вземете изиграйте един християн-демократичен казачок заедно в Европейския парламент, за да се свърши мъката ни. И вашата мъка за тъй ценния ви престъпен живот!

Писнахте ни, другари азиатски корупционери.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...