Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Този наглец дали е виждал как се лекуват българските граждани в разсипаните и порутени болници в територията?

Станимир Михайлов

Наталия Сотирова
Ако случайно сте се разтревожили как се чувства лъжливото овчарче, успокойте се... ГЕРБавите ПР-и НиколЧО и Шехерезада сън не са спали, за да ни уведомят рано сутринта в 8 часа, че Онуй било "със симптоми на общо неразположение" каквото и да означава тази безсмислица... Лекувал се тиквата като всеки български гражданин... Направо му повярвах... Този наглец дали е виждал как се лекуват българските граждани в разсипаните и порутени болници в територията? А дава ли си сметка мръсникът дали може да си позволи каквото и да е лечение един пенсионер например или безработен?
Общото състояние на Светиня Му не пречело да си изпълнява служебните задължения. Днес може и джипката да подкара даже, защото той само това прави през последните четири месеца - разкарва пътуващият с джипката цирк из територията.

Друга работа не е вършил...

Пропагандният отдел на ГЕРБавата шайка се излага здраво. Досега трябваше да качат поне няколко снимки на тиквата по пижама в леглото и едно видео как си мери температурата, покашля и попръдва от зор, за да ни накарат да повярваме в измишльотините им. На този етап са се вързали само дъртите фенки на Светиня Му и се напъват да пишат глупави коментари в профила му.

Фейсбук

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://burgas-podlupa.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!