Този наглец дали е виждал как се лекуват българските граждани в разсипаните и порутени болници в територията?

Станимир Михайлов

Наталия Сотирова
Ако случайно сте се разтревожили как се чувства лъжливото овчарче, успокойте се... ГЕРБавите ПР-и НиколЧО и Шехерезада сън не са спали, за да ни уведомят рано сутринта в 8 часа, че Онуй било "със симптоми на общо неразположение" каквото и да означава тази безсмислица... Лекувал се тиквата като всеки български гражданин... Направо му повярвах... Този наглец дали е виждал как се лекуват българските граждани в разсипаните и порутени болници в територията? А дава ли си сметка мръсникът дали може да си позволи каквото и да е лечение един пенсионер например или безработен?
Общото състояние на Светиня Му не пречело да си изпълнява служебните задължения. Днес може и джипката да подкара даже, защото той само това прави през последните четири месеца - разкарва пътуващият с джипката цирк из територията.

Друга работа не е вършил...

Пропагандният отдел на ГЕРБавата шайка се излага здраво. Досега трябваше да качат поне няколко снимки на тиквата по пижама в леглото и едно видео как си мери температурата, покашля и попръдва от зор, за да ни накарат да повярваме в измишльотините им. На този етап са се вързали само дъртите фенки на Светиня Му и се напъват да пишат глупави коментари в профила му.

Фейсбук

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://burgas-podlupa.com

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...