Силва Дончева: Тук сме дошли да се усъвършенстваме по образ и подобие Божие. Вирусът е камшикът на Черната ложа

Силва Дончева пред Lupa.bg: Вирусът е камшикът на Черната ложа

-Г-жо Дончева, вие още в началото на годината прогнозирахте, че октомври и ноември ще са много тежки. И точно сега през октомври вирусът бележи драстичен скок. Кога обаче ще започне отливът на разпространението?

-Отливът може да започне най-рано през февруари. Защото и януари е доста труден месец. Особено от новата Луна в средата на януари, която е с доста драматични аспекти и ще продължи възходящата линия. Може да очакваме намаляване на темпото най-рано през февруари, но същевременно през април може да има нова крива нагоре.

Вирусът няма да се махне, пуснат веднъж – как да изчезне? Ние сме в него завинаги.

Той е пуснат през 8 милиарда души! Някъде може да изчезне за определен период, но после пак ще се внесе обратно. Освен това вирусът е изкуствен – вече го казаха толкова лекари. А след като можеш да направиш един щам, можеш да направиш още 100. Ситуацията е свирепа.

Когато вирусът се появи, започна цикъл от 33 години, т.е., има план-програма за 33 г. Вирусът е началният етап – може да измислят нещо ново.

Меркурий се оказа в менгемето на Сатурн и Плутон, изгорен от Слънцето. А Меркурий означава именно дишане, той е свързан с белия дроб, с образованието, с пътуването, с комуникациите.

Той просто се бухна в Козирог, смачкан от Сатурн и Плутон. Слънцето изгори и трите планети и те ще проявят лошите си качества.

А какво значи Сатурн в лошо качество? Диктатура, 30 години.

-Но този съвпад между Юпитер и Сатурн във Водолей на 21.12.2020 г. няма ли да „преобърне мача“?

-Напротив, той е целта на заниманието. Сатурн и Плутон в момента разчистват терена за Водолея. Какво ще се случи, като се съберат Сатурн и Юпитер – ще ни дигитализират до дупка. Роботи, камери, сателити и компютри отвсякъде. Това е Водолеят. Хай-тек на всестранно ниво. Това е студен знак и не става въпрос за любов – става въпрос за ред, дисциплина. Ако съвпадът беше в Лъв, щях да кажа – ще прелеем от вселенска любов. Но не е в Лъв.

-Кризата в икономически план също вече чука все по-силно на вратата. Нейният пик кога ще е и колко ще продължи?

-То е като синусоида. Първият голям сблъсък е през март-април 2021 г., на Сатурн и Уран, след това през ноември 2021, а най-жестокият им сблъсък е през есента на 2022 г.

Сега започва едно вълнообразно движение, което е само началото. Значи ние влизаме в период на диктатура.

Това обявиха четирите небесни тела на 12-ти януари 2020 г. на фона на лунно и слънчево затъмнение. Струпването на толкова негативни аспекти наведнъж е изключителна рядкост в астрологията. Предишният такъв съвпад е бил само между Сатурн и Плутон – а сега към него се присъединиха самото Слънце и Меркурий. Това са много лични небесни тела, Слънцето е Аз-ът на човека, Меркурий – интелектът.

-На този фон на 3 ноември са президентските избори в САЩ. Какъв ще е резултатът и какво предстои в Америка?

-Трябва да гледаме кой от двамата е по-добър диктатор. Според мене – Тръмп. Не познавам неговия хороскоп, но от това, което е пуснато в мрежата – неговият хороскоп е с една идея по-добър от този на Джо Байдън. И второ, той е по-добрият диктатор. Говори именно за прегради, за мита, за военизиране, а не за нещо лежерно, либерално, разпуснато. Логиката ми е не чак толкова астрологична, защото не познавам хороскопите на Тръмп и Байдън.

-Ще се усети ли промяната в Америка?

-Те веднага ще се стегнат. Който и да победи, ще наложи по-трудни комуникации, огради, КПП-та, ще наложи една голяма администрация, свръхконтрол и ще пуснат дигитализацията. Корпорациите вече ги сърбят ръцете да печелят от това, което са измислили като високи технологии.

-А у нас – въпреки протестите, така и не се стигна до предсрочни избори? 

-Е, кой тръгва на протест на ретрограден Меркурий и на падаща Луна? На разпад на Луната всичко се разпада. Като почнат протест, да гледат небето – ако Луната върви към Пълнолуние, почват. Ако се разпада – не почват, това е.

-След изборите през пролетта обаче да очакваме ли и тук кардинална промяна?

-Ако се появи нова партия, но такава няма. Очаква се промяна - тя ще е глобална за целия свят, т.е. всичките държавни глави и партии, които управляват в момента, до 3-4 години ще бъдат сменени, включително и в България.

Старото ще се смени с тотално ново. Но това тотално ново не е това ново, което излиза, това са вариации на старото. Нито Слави Трифонов е нов, нито Мая Манолова е нова – те не носят привкуса на новото време.

Според мен ще настане един хаос, всеки ще си вземе 10-те процента и ще започнат да се карат и да се бият 2 години, докато излезе нещо наистина ново.

-Все пак в тези нови цикли, в които влизаме, няма ли и нещо положително? Няма ли да донесат и някаква хубава промяна?

-Ами хубаво е – много се разпуснахме. След като човекът реши, че е хванал Господ за шлифера, идва големият шамар. Тази либерализация, която съществуваше, излезе от всякакви рамки на нормалност. Всеки мислеше единствено къде да купонясва и да ваканцува... Няма лошо, но всяко нещо си има златната среда и мярка. Всички се разхождаха като умопомрачени по някакви самолети, прегръщаха се с познати и непознати, да не говорим, че всеки прави секс с когото му падне и както му падне.

Това е камшикът от Черната ложа, който идва в един момент и казва – вие защо не спазвате Божиите заповеди?

Ние сме едни консуматори, които мислят само за това къде да купонясват, колко чифта обувки да си купят... И китайците произвеждат.

-Кое е положителното тогава?

-Положителното е това, че ние трябва да разберем, че не сме дошли на Земята за да ваканцуваме! Тук сме дошли да се усъвършенстваме по образ и подобие Божие. Да бъдем внимателни, любезни, да не бъдем алчни, арогантни, да не прелюбодействаме... а това е масово. Нека хората прочетат поне малко свещените книги... То с това се започва – с лъжата.

Промяната е позитивна от гледна точка на това, че ние сме божествени създания. А не някой, който трябва да яде, да купува и да прави секс.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...