Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Силва Дончева: Тук сме дошли да се усъвършенстваме по образ и подобие Божие. Вирусът е камшикът на Черната ложа

Силва Дончева пред Lupa.bg: Вирусът е камшикът на Черната ложа

-Г-жо Дончева, вие още в началото на годината прогнозирахте, че октомври и ноември ще са много тежки. И точно сега през октомври вирусът бележи драстичен скок. Кога обаче ще започне отливът на разпространението?

-Отливът може да започне най-рано през февруари. Защото и януари е доста труден месец. Особено от новата Луна в средата на януари, която е с доста драматични аспекти и ще продължи възходящата линия. Може да очакваме намаляване на темпото най-рано през февруари, но същевременно през април може да има нова крива нагоре.

Вирусът няма да се махне, пуснат веднъж – как да изчезне? Ние сме в него завинаги.

Той е пуснат през 8 милиарда души! Някъде може да изчезне за определен период, но после пак ще се внесе обратно. Освен това вирусът е изкуствен – вече го казаха толкова лекари. А след като можеш да направиш един щам, можеш да направиш още 100. Ситуацията е свирепа.

Когато вирусът се появи, започна цикъл от 33 години, т.е., има план-програма за 33 г. Вирусът е началният етап – може да измислят нещо ново.

Меркурий се оказа в менгемето на Сатурн и Плутон, изгорен от Слънцето. А Меркурий означава именно дишане, той е свързан с белия дроб, с образованието, с пътуването, с комуникациите.

Той просто се бухна в Козирог, смачкан от Сатурн и Плутон. Слънцето изгори и трите планети и те ще проявят лошите си качества.

А какво значи Сатурн в лошо качество? Диктатура, 30 години.

-Но този съвпад между Юпитер и Сатурн във Водолей на 21.12.2020 г. няма ли да „преобърне мача“?

-Напротив, той е целта на заниманието. Сатурн и Плутон в момента разчистват терена за Водолея. Какво ще се случи, като се съберат Сатурн и Юпитер – ще ни дигитализират до дупка. Роботи, камери, сателити и компютри отвсякъде. Това е Водолеят. Хай-тек на всестранно ниво. Това е студен знак и не става въпрос за любов – става въпрос за ред, дисциплина. Ако съвпадът беше в Лъв, щях да кажа – ще прелеем от вселенска любов. Но не е в Лъв.

-Кризата в икономически план също вече чука все по-силно на вратата. Нейният пик кога ще е и колко ще продължи?

-То е като синусоида. Първият голям сблъсък е през март-април 2021 г., на Сатурн и Уран, след това през ноември 2021, а най-жестокият им сблъсък е през есента на 2022 г.

Сега започва едно вълнообразно движение, което е само началото. Значи ние влизаме в период на диктатура.

Това обявиха четирите небесни тела на 12-ти януари 2020 г. на фона на лунно и слънчево затъмнение. Струпването на толкова негативни аспекти наведнъж е изключителна рядкост в астрологията. Предишният такъв съвпад е бил само между Сатурн и Плутон – а сега към него се присъединиха самото Слънце и Меркурий. Това са много лични небесни тела, Слънцето е Аз-ът на човека, Меркурий – интелектът.

-На този фон на 3 ноември са президентските избори в САЩ. Какъв ще е резултатът и какво предстои в Америка?

-Трябва да гледаме кой от двамата е по-добър диктатор. Според мене – Тръмп. Не познавам неговия хороскоп, но от това, което е пуснато в мрежата – неговият хороскоп е с една идея по-добър от този на Джо Байдън. И второ, той е по-добрият диктатор. Говори именно за прегради, за мита, за военизиране, а не за нещо лежерно, либерално, разпуснато. Логиката ми е не чак толкова астрологична, защото не познавам хороскопите на Тръмп и Байдън.

-Ще се усети ли промяната в Америка?

-Те веднага ще се стегнат. Който и да победи, ще наложи по-трудни комуникации, огради, КПП-та, ще наложи една голяма администрация, свръхконтрол и ще пуснат дигитализацията. Корпорациите вече ги сърбят ръцете да печелят от това, което са измислили като високи технологии.

-А у нас – въпреки протестите, така и не се стигна до предсрочни избори? 

-Е, кой тръгва на протест на ретрограден Меркурий и на падаща Луна? На разпад на Луната всичко се разпада. Като почнат протест, да гледат небето – ако Луната върви към Пълнолуние, почват. Ако се разпада – не почват, това е.

-След изборите през пролетта обаче да очакваме ли и тук кардинална промяна?

-Ако се появи нова партия, но такава няма. Очаква се промяна - тя ще е глобална за целия свят, т.е. всичките държавни глави и партии, които управляват в момента, до 3-4 години ще бъдат сменени, включително и в България.

Старото ще се смени с тотално ново. Но това тотално ново не е това ново, което излиза, това са вариации на старото. Нито Слави Трифонов е нов, нито Мая Манолова е нова – те не носят привкуса на новото време.

Според мен ще настане един хаос, всеки ще си вземе 10-те процента и ще започнат да се карат и да се бият 2 години, докато излезе нещо наистина ново.

-Все пак в тези нови цикли, в които влизаме, няма ли и нещо положително? Няма ли да донесат и някаква хубава промяна?

-Ами хубаво е – много се разпуснахме. След като човекът реши, че е хванал Господ за шлифера, идва големият шамар. Тази либерализация, която съществуваше, излезе от всякакви рамки на нормалност. Всеки мислеше единствено къде да купонясва и да ваканцува... Няма лошо, но всяко нещо си има златната среда и мярка. Всички се разхождаха като умопомрачени по някакви самолети, прегръщаха се с познати и непознати, да не говорим, че всеки прави секс с когото му падне и както му падне.

Това е камшикът от Черната ложа, който идва в един момент и казва – вие защо не спазвате Божиите заповеди?

Ние сме едни консуматори, които мислят само за това къде да купонясват, колко чифта обувки да си купят... И китайците произвеждат.

-Кое е положителното тогава?

-Положителното е това, че ние трябва да разберем, че не сме дошли на Земята за да ваканцуваме! Тук сме дошли да се усъвършенстваме по образ и подобие Божие. Да бъдем внимателни, любезни, да не бъдем алчни, арогантни, да не прелюбодействаме... а това е масово. Нека хората прочетат поне малко свещените книги... То с това се започва – с лъжата.

Промяната е позитивна от гледна точка на това, че ние сме божествени създания. А не някой, който трябва да яде, да купува и да прави секс.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!