Вежди по Индийски: Глоби до дупка на тези които викат „Оставка“ и им хвърчат слюнките – Сашо Морфов го назначих за директор, на Карабашлиев уредих награда

.

https://www.facebook.com/terminalno

Хвърлят павета и яйца по паметници на културата - министърът на културата защо не ги глобява?

Ако бях на мястото на Банов, 100 пъти да съм глобил.

Глоби до дупка на тези които викат „Оставка“ и им хвърчат слюнките.

Не носиш маска? Виж как бият в Индия! (БРУТАЛНО ВИДЕО)

30 лекари и сестри са с положителни резултати за COVID-19 в болница „Пирогов“ днес.

Това зяви пред бТВ Вежди Рашидов, бивш министър на културата и настоящт председател на комисията по култура в Народното събрание.  

Държавата не е само ресторанти и театри. Трябва да разберем и да осъзнаем, че има тежка болест и трябва да запазим хората живи – основно. Никаква файда няма от забогатяващ ресторантьор мъртъв, отколкото жив – по-беден, каза още той. 

Искам да видя какво улицата предлага като послание. А това, което предлага е яйца по паметници на културата. За съжаление институциите от страх не работят. До днес 100 пъти да съм глобил инициаторите, които хвърлят павета и яйца по паметници на културата, коментира Рашидов. 

Относно писмото на творци и интелектуалци в подкрепа на протестите Рашидов заяви, че това е тяхната форма на „благодарност“ . Той  изброи какво е правил лично за някои от тези хора и за кариерата им. 

Сашо Морфов аз го направих директор на театър. Ама си мисли, че е на баща му и иска да командва. Направих го. Жена му взимаше най-високия хонорар.

Карабашлиев ли беше това момче – предложих го на Кристалина в Брюксел да го награди, защото се беше върнал от Щатите.

Има 2-3 девойки, дето по- им се знаят имената. Такова ли, как й беше името?  Пеела навремето, искала да стане директор, Карталов станал.  Другия пък, отиваме в Москва, превеждаме му книга. 

Аз му отказах трети мандат на Борисов. Боил Банов се еманципира още първата седмица момчето и ми обърна гръб. Аз го направих министър, а премиера Борисов го назначи. Той проспива глобяването за яйцата по паметници на културата.

По 30 000 лева да ги глоби онези тримата, Сашо Диков дето им е таткото, напъни напъни и това родиха, хора без послание само плюене. 

Боил Банов си живее добре в тишината, никой не му иска оставка. 

Ремонтирах 10 театъра, 7 музея, археологията стана наниво. До ларгото докарах археологията. Папата го водят там не на магистрала. Ако дойде Туск пак на ларгото ще го заведат. 

Явно вие не разбирате от изкуство, заяви Рашидов за килимите дарени от Цвета Караянчева на театъра в Кърджали. По думите му килимите ставата все по-хубави като остаряват. 

За премиера и събитията около него през последните месеци Рашидов коментира, че „има недъзи, но и стотици добри неща и ако това не го признаем, ние сме един черноглед народ. Грешка е например, че може да излезе на министър-председателя запис от дома му. Това е недопустимо за нито една държава“. 

По думите на Рашидов е недопустимо да се анализира какво е говорил Борисов зад вратите на дома си, тъй като това е негово право. 

Относно ситуацията с председателя на НС Цвета Караянчева, бившият министър на културата каза, че тя и премиерът „са си простили“.  Разбраха се, че може да е монтаж. Тя му се сърди, известно време сигурно ѝ е било неприятно, Борисов я прегърна. Има грехове, има и прошки, поясни Вежди Рашидов.

---

Цветеслава Гълъбова:

Рашидов е еманация на наглостта - аз, аз, аз...давам, правя директор на театър /Ал. Морфов/, онова момиче дето пее /Д. Такова/, онзи, как беше, дошъл от Америка, казах на Кристалина да го награди, щото идва от Америка /З. Карабашлиев/....Ей, рашидов, няма как да знаеш, но унижението през обезценяване на личността е от тай-тежките обиди . Никой, хеле пък индивид като теб, няма право на това😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠

>

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!