Бойко задейства плана "След мен - потоп"... Гигантски разходи, при спадащи приходи... Иска да разори тия след него (и всички нас)

Озлобен, Бойко Борисов очевидно е решил да разори държавата. Това безконтролно теглене на заеми, и увеличаване на всякакви разходи, при свиваща се икономика, и спадащи приходи, очевидно е умишлено.

 Диктаторът е озлобен, че не само ще загуби властта, но и ще стане сред позор и унижение, каквито напълно си заслужава. И в момента действа точно като Хитлер. Който в последните дни на войната наредил да се разруши всичко останало от германската икономика и инфраструктура, защото народът го бил предал.

  Мисленето е същото.

  Очевидна е глобалната депресия, която не е само заради корона-вируса. Той е само като спусък на отдавна назрели проблеми. Нашата икономика е на 75% свързана с външните пазари. Т.е. и тук ще има огромен срив, т.е. намалели данъчни постъпления.

  В тази ситуация трябва да се мисли по-скоро как да вържеш двата края, да не фалираш, и каквото можеш да спасиш поне от текущия си стандарт. А не да раздуваш разходи и да теглиш заеми.

  Случващото се е предизборно, но не с цел печелене на избори. Ако имаше и минимален шанс да остане на власт след изборите, не би направил това. Това е с цел да се разори следващото управление.

  Пари за ръст на пенсии, чиновнически и полицейски заплати, детски надбавки за всички и пр., просто няма. Следващото правителство ще завари абсолютно опразнена хазна, и реално ще трябва да предприеме много тежки съкращения. Но дори тогава не е сигурно би ли успяло, защото дефицитът е огромен.

  Най-вероятно ще ни докарат до крах на валутния борд и влизане на МВФ, т.е. връщане 25 години назад.

  За тези си престъпления, Бойко трябва в деня на падането си от власт, да бъде вкаран в затвора, а до седмица - изправен пред Народен съд... Пред истински Народен съд, от ония дето нямат милост...

Добри Божилов, писател

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.komentari.com/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...