Бивш човек на Байдъните ги обвини, че лъжат за сделките си в комунистически Китай и зависимостите си от Китайската комунистическа партия

/Поглед.инфо/ В четвъртък, Тони Бобулински, бивш бизнес партньор на Хънтър Байдън проведе пресконференция за да "изкаже истината" за намесата на семейство Байдън в съвместните им бизнес сделки.

"Правя това изявление за да изкажа истината за намесата на семейство Байдън - вицепрезидентът Джо Байдън, брат му Джим байдън и синът му Хънтър Байдън, в сделки с китайците", заяви Тони Бобулински в четвъртък вечерта в официално изявление към пресотдела на Белия дом.

Бобулински, който е изпълнителен директор на Синохоук Холдингс, бизнес партньорство между ЦЕЦФ Китайска енергетика и семейство Байдън, заяви, че твърдението на Джо Байдън, че няма нищо общо с бизнеса на сина си е "лъжа".

Той заяви, че по време на среща от 2 май, 2017 година е дискутирал с бившия вицепрезидент Джо Байдън, бизнес плановете на "Байдъните" с китайците.

"В продължение на повече от час", каза той за разговора си с Джо Байдън.

Бившият американски вицепрезидент в администрацията на Обама е бил "много добре запознат, поне на високо ниво" с тези планове, заяви бившият партньор на Хънтър Байдън.

Той е предоставил три мобилни телефона и цяла колекция имейли, които се простират в продължение на години на съвместното му бизнес партньорство.

"Доказателствата са на тези три телефона" , казва той.

"Не искам да говоря повече по въпроса", добавя Бобулински, отбелязвайки, че доказателствата са обсъдени с републиканския сенатор от Уисконсин, Рон Джонсън, който е председател на Комисията за вътрешна сигурност и правителствена дейност на Сената.

"Американският народ може да реши кое е факт", заяви Бобулински.

Когато беше попитан от репортери кой му е платил да направи изявлението той отговори:

"Сам си платих."

Бобулински заяви за Ню Йорк Пост в четвъртък, че някога е бил един от получателите на имейл от Хънтър Байдън, който изданието публикува осем дена след като той е бил открит на лаптпота, който е бил оставен от сина на Джо Байдън в сервиз за компютри.

Имейлът хвърля светлина върху отдавнашните твърдения на Джо Байдън, че никога не е бил замесен в бизнес сделките на сина си Хънтър.

Обвиненията започнаха във връзка с назначението на Хънтър Байдън в Бурисма холдингс - газова компания, която върти бизнес в Украйна след американския спонсориран преврат в Киев, за който Джо Байдън помогна през 2014 година докато беше вицепрезидент при президента Барак Обама.

По-късно Джо Байдън е натиснал украинските власти да уволнят прокурора, който разследва Бурисма холдингс.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://pogled.info/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!