Бивш човек на Байдъните ги обвини, че лъжат за сделките си в комунистически Китай и зависимостите си от Китайската комунистическа партия

/Поглед.инфо/ В четвъртък, Тони Бобулински, бивш бизнес партньор на Хънтър Байдън проведе пресконференция за да "изкаже истината" за намесата на семейство Байдън в съвместните им бизнес сделки.

"Правя това изявление за да изкажа истината за намесата на семейство Байдън - вицепрезидентът Джо Байдън, брат му Джим байдън и синът му Хънтър Байдън, в сделки с китайците", заяви Тони Бобулински в четвъртък вечерта в официално изявление към пресотдела на Белия дом.

Бобулински, който е изпълнителен директор на Синохоук Холдингс, бизнес партньорство между ЦЕЦФ Китайска енергетика и семейство Байдън, заяви, че твърдението на Джо Байдън, че няма нищо общо с бизнеса на сина си е "лъжа".

Той заяви, че по време на среща от 2 май, 2017 година е дискутирал с бившия вицепрезидент Джо Байдън, бизнес плановете на "Байдъните" с китайците.

"В продължение на повече от час", каза той за разговора си с Джо Байдън.

Бившият американски вицепрезидент в администрацията на Обама е бил "много добре запознат, поне на високо ниво" с тези планове, заяви бившият партньор на Хънтър Байдън.

Той е предоставил три мобилни телефона и цяла колекция имейли, които се простират в продължение на години на съвместното му бизнес партньорство.

"Доказателствата са на тези три телефона" , казва той.

"Не искам да говоря повече по въпроса", добавя Бобулински, отбелязвайки, че доказателствата са обсъдени с републиканския сенатор от Уисконсин, Рон Джонсън, който е председател на Комисията за вътрешна сигурност и правителствена дейност на Сената.

"Американският народ може да реши кое е факт", заяви Бобулински.

Когато беше попитан от репортери кой му е платил да направи изявлението той отговори:

"Сам си платих."

Бобулински заяви за Ню Йорк Пост в четвъртък, че някога е бил един от получателите на имейл от Хънтър Байдън, който изданието публикува осем дена след като той е бил открит на лаптпота, който е бил оставен от сина на Джо Байдън в сервиз за компютри.

Имейлът хвърля светлина върху отдавнашните твърдения на Джо Байдън, че никога не е бил замесен в бизнес сделките на сина си Хънтър.

Обвиненията започнаха във връзка с назначението на Хънтър Байдън в Бурисма холдингс - газова компания, която върти бизнес в Украйна след американския спонсориран преврат в Киев, за който Джо Байдън помогна през 2014 година докато беше вицепрезидент при президента Барак Обама.

По-късно Джо Байдън е натиснал украинските власти да уволнят прокурора, който разследва Бурисма холдингс.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://pogled.info/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...