Властта мина в нелегалност, както формалната така и реалната

Властта мина в нелегалност, както формалната така и реалната. Това че „премиерът в кадър“ Борисов излъчва по фейсбук от неизвестни места не е новост. Още по-малко че игнорира Народното събрание, като не се явява нито по време на вот на недоверие, нито за да отговори на въпроси на депутати. Нормално, той е над тази власт. Демокрацията и разделението на властите са досадни подробности.

Но странното е, че истинският премиер Пеевски изчезна. Развитията в страната обаче говорят, че той продължава да бъде силния човек в сянка, и в изпълнителната власт и в законодателната и особено в съдебната. Съдете сами.

Борисов вчера даде мандат на шефа на БЕХ да води преговори с американците за седми блок. И кой е шеф на БЕХ ? Борисов си въобрази че може да го смени, и …. замлъкна. Уж подаде оставка, но нещо кандидатите ги отсвирват един по един.

И тази скрита, но реална власт на Пеевски, е тотално извън кадър, никой не знае нищо къде са реалните господари на България, нито какви решения вземат и под какви въздействия?

Класиката на тъй наречена „дълбока държава“, когато видимата и част е нищожна част от целия айсберг.

Борисов също мина в нелегалност и човек си задава въпрос – след както кукловодите се потопиха и сега се занимаваме с някакви кукли като Караянчева, като Сачева, които успешно отвличат внимание, то това означава, че България е на самотек, без кормчия на кораба, без никой да поеме никаква отговорност за приближаващата катастрофа.

За това – за катастрофата и рисковете за сигурността и благоденствието – ще говоря утре в коментара по Алтернативата.

Между другото обмислям да дам награда на всеки, който разкрие къде се намира Пеевски в момента? Да не говорим да направи снимка, или да го уговори да промълви дума пред микрофон или камера.

Ако забелязвате и Гешев, и Борисов и Пеевски започнаха да ходят с огромни лични охрани.

Илиан Василев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...