Младеж бе изгонен насила от събитие в НДК, след като извика “Оставка!” срещу здравния министър /видео/

.
Павел Динев

Младежът Павел Динев бе изгонен от събитие в НДК, на което се раздадоха годишни награди “Достойните българи” на вестник, приближен до властта. Той бил изведен насила, след като извикал “Оставка!” по време на изказването на здравния министър Константин Ангелов.

Сам съм отпред пред НДК. Имам няколко въпроса към министъра с труповете и към кмета на София Йорданка Фандъкова, която също е вътре. Вижте ги с какви коли са дошли. Има и охрана от НСО.  Вътре бяха само журналисти от  БНТ, БТВ и НТВ. Не очаквам никой да ме отрази. Сега ще видя как ще се изнижат. ”, каза в лайф от мястото младият мъж. Той допълни, че е дошъл в НДК, защото дядо му е получил наградата "Достоен българин" защото дарил рентата от нивата си и построил църква в родното си село. "Любопитното е, че журналистите ми казаха, че не искат събитието да се политизира. Защо тогава са поканили здравния министър и кмета на София, след като са политически лица", попита риторично Пламен Динев. 

Той допълни: "Аз съм млад човек, на 18 години съм. И искам да попитам министър "Г-н Чувал" и Фандъкова за някои неща. Така ще се види дали ще се изнижат. Да, аз съм опасен, защото както много хора искам оставката на цялото правителство и на главния гешевтор. Мога да ги чакам много време. Бях изгонен, защото прецениха, че съм опасен с една кратка дума. Искам да ги питам кога ще видим оставка на това крадливо правителство и на тази шайка. Очаквам с нетърпение края на това правителство". 

След края на церемонията последва гоненица.  Съвсем очаквано здравният министър и Фандъкова се скриха от момчето. Двата скъпарски автомобила, с които предполага се движат двамата,  напуснаха паркинга и тръгнаха в друга посока. Младежът се опита да ги последва, като направи опит да мине и към други изходи на сградата, надявайки се да ги пресрещне. "Исках да видя тяхното изнизване. Толкова много изходи има, а аз съм сам. Моето присъствие тук става излишно вече. Благодаря на всички, които бяха с мен", каза накрая Динев.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...