Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Топ журналист изригна: Десислава Танева е селска гугутка – с розово костюмче призна, че в земеделието яко се краде (СНИМКИ)

Топ журналистът Зоя Деянова, която дълги години управляваше като главен редактор покойния вече в. „Жълт Труд”, изригна срещу нелепия земеделски министър Десислава Танева след поредното тв участие на близката до Бойко сливналийка, установи репортер на Narod.bg.

Танева надипли скъпото си костюмче, за да се побере в стола срещу водещия

На опита за пиар пред Би Ти Ви Танева се появи с марков розов костюм, който надипли, за да може да седне в стола срещу водещия.

От тази наглед неудобна позиция Десислава Танева изрече куп лъжи в ефир, но каза и една истина, която народът отдавна знае – че в земеделието яко се краде.

Ето как Зоя Деянова коментира тв проявата на министърката:

Операторите на btv ми „усмихнаха“ мрачния ден.

Още сънена и неориентирана се загледах в земеделската министерка. Цялата в розово – отива й на брадавиците по зурлата. Както си лъготи напоително, камерата започна да я обикаля по красотите на розавкото костюмче. И хоп – поглед отстрани къмто задницата й.

Ма, моля ви се, тя си вдигнала и надиплила полата, за да седне. Дано е с гащи стринката, че не ми се мисли за следващия гост.

Егати селската тъпа гугутка!

Иначе в ефира на Би Ти Ви Десислава Танева побърза да защити хунтата на Бойко с изцепката, че приетата от ЕП резолюция за тоталното пропадане на България и пълната липса на правова държава, нямала правна стойност

Виждам, че всичко е в предизборна обстановка. Но за мен, казвам го, не като министър на ГЕРБ, а като обикновен гражданин – трябва да се говори с факти и да се търси диалог за решаване на проблемите.

Резолюцията, приета в Европейския парламент, няма правна стойност, земеделският министър Десислава Танева.

Тя каза, че средства могат да бъдат ограничени или спрени при условия, че те не се управляват така, както изискват правилата.

„То не става с говорене, има одити“, коментира още Танева и обясни, че най-добре е да се правят проверки на 100% извадки.

Конкретно в сектор земеделие тя призна, че има нарушения. Целта е обаче да се дават пари на хората, които наистина са земеделци или животновъди.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!