Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Свидетел на измамата на самозапалване на Тянанмън: Това бе извършено от моята армейска част

“...Но от друга страна, въздействието на Фалун Гонг е твърде голямо. Те имат толкова силен групов морал, дори по-добър от армията. Как може партията да толерира такава група?“

(Minghui.org) Тази статия е публикувана за първи път на 20 декември 2015 г.

***

Един мой колега ми направи добро впечатление. Той беше знаещ, внимателен и разсъдлив. Попитах го: „Работиш много на други места и имаш контакт с много хора. Какво мислиш за Фалун Гонг? А какво ще кажеш за историята на самозапалването на Тянанмън?"

Фалун Дафа (Фалун Гонг) е представена за първи път от г-н Ли Хонгджи в град Чанчун, Китай през 1992 г. Практиката се основава на принципите на Истина, Доброта, Търпение и има пет бавни, меки упражнения. Тя става много популярна в Китай в рамките на няколко години. Ревнувайки от широката й популярност, бившият китайски президент Дзян Цземин стартира жестока кампания за преследване през 1999 г. На 23 януари 2001 г. режимът организира инцидент на „самозапалване“ на площад Тянанмън, за да наклевети практиката. Въпреки 20-годишното жестоко потискане, Фалун Дафа се разпространява в над 100 страни и региони в световен мащаб, спечелвайки широко признание.

Той се усмихна: „Фалун Гонг! Аз знам за историята на самозапалването повече от много хора. Бях там, когато се случи."

Бях изненадан: „Според телевизионното предаване до жертвите на инцидента имаше само пожарникари и въоръжена полиция. Нямаше туристи, нито местни хора, видими на кадрите."

„Прав си - каза той, - площад Тянанмън беше отцепен преди да се случи инцидентът. Аз съм от семейство на високопоставен служител. Служих в армията в Пекин. Цялото нещо беше направено от моето звено. Там нямаше представители на обществеността или практикуващи Фалун Гонг. Но от друга страна, въздействието на Фалун Гонг е твърде голямо. Те имат толкова силен групов морал, дори по-добър от армията. Как може партията да толерира такава група?“

Казах: „Ако едно правителство може да създаде и разпространи толкова голяма лъжа,

за да постави и преследва невинни хора, как може да му се вярва? Доверието е основата на една нация. Без доверие какво е бъдещето на страната? Какво бъдеще ще имат нашите деца?“

Той бе също притеснен: „Какво можем да направим?“

„Само чрез възстановяване на традиционния морал и съвест страната и нашите деца

могат да имат надежда за бъдеще“, казах аз, „Чувал ли си за напускане на партията, за осигуряване на по-добро бъдеще?“

Той отговори да, но не знаеше защо трябва да го направи. Беше член на партията.

Обясних, „От теб се е изисквало да дадеш обет да жертваш живота си за комунистическата партия, комунистическата младежка лига и комунистическите млади пионери, когато си се присъединявал към тях. Партията ще се разпадне един ден. Каквото повикало, такова се обадило. Всички нейни членове ще имат проблеми. Само като се оттегли от партията, младежката лига и младите пионери, човек може да избегне проблемите. Така че, може би трябва да направиш изявление, за да се откажеш от партията."

Продължих, „Всичко, което трябва да направиш, за да се откажеш от партията, е да посетиш уебсайта на Epoch Times. Дори мога да ти помогна да го направиш. Фалун Гонг е практика за подобряване на здравето и повишаване на морала. Моля, не забравяй, че „Фалун Дафа е добра.“ Той се съгласи да се откаже от партията.

„Напускаш партията и се спасяваш от нейната съдба. Също така трябва да кажеш на семейството си за това и да ги накараш и те да се откажат от партията за тяхната лична безопасност."

"Благодаря! Цялото ми семейство са членове на партията. Определено ще им кажа това и ще ги накарам да запомнят, че: „Фалун Дафа е добра.“

Chinese version available

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://en.minghui.org/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!