Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Потресаващо! Мутрите на Бойко въоръжени с чукове за трошене на кости! Бивш кадър на „Делта гард” с шокиращи подробности!

Читатели на Narod.bg алармираха за притеснителна гледка, на която са станали свидетели при посещението на Цвета Караянчева в Благоевград преди няколко дни.

На предоставена ни снимка ясно се вижда, че към униформата на един от охраняващите я полицаи има прикрепен железен чук. От МВР все още не дават отговор с каква цел този техен служител носи чук със себе си.

Потребител в социалните мрежи побърза да защити родната полиция, като обясни, че тези чукове са им необходими при спец, акции за отваряне на чекмеджета, врати и т.н. Застъпникът обаче бързо беше порязан от Калоян Тодоров, който написа:

За какво служи това метално „произведение“, пита народът

Това е чукче за изчукване на шлака при заварка. На полицай, който охранява, не му трябва за нищо друго, освен за трошене на кости. Чекмеджета и врати се чупят при заповед за обиск, не при охрана на ПКП!

Другото любопитно от снимката е, че както можете да се досетите, на униформата на въпросния полицаи отново няма идетификационен номер, което значи, че “служителят на МВР” най- вероятно е представител на силовата групировка “Делта гард”, които действат, бият и трошат кости под диктовка на Бойко Борисов.

Наш читател и бивш кадър на “Делта гард” ни изпрати потресаваща информация. Ето какво пише той:

*Публикуваме без редакторска намеса

Практиката на Делта гард” е да наемат действащи или бивши полицаи. Влиянието на каратиста е в доста градове и доста полицаи работят за него на черно. Аз съм работил за него почти една година на един обект в циганската махала Комлука” в Бургас. И така нареченият управител за района на Бургас, тогава беше действащ полицай. Полицаите, които работеха за него бяха на черно, без договори. Наемаше ги заради разрешителните за бойни оръжия. Мен лично там ме уреди приятел- полицай. Плаща се на полицаи, които после биват прикривани, ако се случи някаква издънка. Този, който беше управител за Бургас, беше разследващ в Бургас, но по документи във фирмата управител беше подставено лице, близък до въпросното ченге. Ето затова на снимките виждате едни и същи полицаи и мутри.

Представителите на охранителната фирма носят на пръв поглед редовна полицейска униформа, но само един задълбочен поглед разкрива, че униформите на фалшификат.

Както вече споменахме, пагоните са с формата на череп, металните значки с формата на щит с изобразен лъв и меч липсват, както липсва и номер, гравиран на униформата. Въпросните номера бяха въведени през 2015 година, чрез одобрен проект за вида на личния знак на служителите на МВР.

Оттогава полицаите и жандармеристите, които охраняват протести и футболни мачове носят на униформите си шестцифрен идентификционен номер. Първите две цифри сочат номера на частта, от която е ченгето. Номерът се поставя на капака на предния десен джоб на униформата.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!