Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Беглецът Бойко се свря във вила в с. Пчелиново, пазят го с оръжие, имотът на Златко Баретата ли е?

Бойко Борисов се свря в баровска вила в с. Пчелиново, общ. Гурково, съобщи пред Narod.bg отлично информиран източник, станал очевидец на новата явка на премиера-беглец.

Вече трети месец от началото на всенародните протести министър-председателят от СИК не се е вясвал на работното си място в Министерския съвет от страх, че може да бъде приклещен и подложен на граждански арест от гневните българи.

Затова Бойко често сменя „землянките”, в които отсяда. Последната е в старозагорското с. Пчелиново. Около 14 ч. днес лидерът на хунтата е забелязан да влиза в баровското имение в най-дългото село в България, разположено по протежение на Прохода на Републиката – Хаинбоаз. Пред къщата е разположена въоръжена охрана, затова да се снима е почти невъзможно, уточни източникът на Narod.bg.

Интересното е, че селото е разположено само на 11 км от град Гурково, родното място на добре облечения бизнесмен от СИК Златомир Иванов – Златко Баретата. Според читателят на Narod.bg бившият служител на ЦСБОП имал няколко имота в Пчелиново.

Резонният въпрос е дали пък премиерът от СИК не се крие именно в имот на един от актуалните босове на трибуквената организация, преждевременно обявена от медиите за покойна?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!