Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нали помните как рева по телевизора, като гръмнаха Георги Илиев. Помните грънци… Ако помнехте, тия едва ли щяха да посмеят да правят партии

Не мога да си обясня как "Има такъв народ" (в телевизора) може да има преднина пред Демократична България според социологията.

Необяснимо ми е!

Необяснимо ми е как лидерът на "Има такъв народ", чалгопеецът популист, може да има повече преднина пред истинската проевропейска антикорупционна алтернатива ДБ, която трамбова калния политически терен от години.

Необяснимо ми е, как удобният телевизор замести гражданския активизъм и опоцизионерството на терен?

Как замести кървавите мъки на репресираните, битите, тормозените, хората по площадите??

Как така това всичко го замести лидер от телевизора, който никой не го е видял на площада, който не се появява пред гражданското общество освен с редки Фейсбук статуси.

Лидер, който общо взето от месеци наред само мълчи! Извинете, това е всичко друго но не е и политика. Това е перверзия!

И как е възможно този лидер да има над 10% с мълчанието си, личното си...

Татяна Кристи

Ако искаме да сме честни в аванс, трябва да признаем, че лицемерието няма да си отиде с Борисов. Лицето, емблемата на корупцията в ГЕРБ Цецерон направи партия и се готви за избори. Приятелят на мутрите Слави Трифонов също се готви. Нали помните как рева по телевизора, като гръмнаха Георги Илиев. Помните грънци… Ако помнехте, тия едва ли щяха да посмеят да правят партии. Но и Слави и Цветанов знаят и помнят, че вие не помните…

Тони Филипов, д-р

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!