Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Ройтерс" със специален видеоматериал за това как Бойко ги кара с 200 в Брюксел – козирува и се снижава като кутре полиглота и мълчи на всички езици... пак с 200 (Видео)

Бойко, гордостта на българската дипломация, изпробва по кучешки, но пък с 200 "великата" българска "мъдрост": Преклонена глава сабя не я сече – какво да го правиш – КОМУНИСТ

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

Агенция "Ройтерс" публикува специален видеоматериал за начина, по който българският премиер дипломатически общува със "своите колеги", предаде bTV. 

До късно в сряда в Брюксел продължи срещата на лидерите на страните от Европейския съюз. Дебатите по основните теми вече са в неформална обстановка на работна вечеря.

Агенция "Ройтерс" публикува изтънчен видеоматериал демонстриращ виртуозната дипломация с която българският премиер и доктор на физкултурните науки омайва своите колеги и разрешава европейските и световни проблеми.

Докато се чуди как да отговаря на журналистически въпроси, защото само докторската му дисертация знае, че владее чужди езици, Борисов търси избавление в "сърдечно" милиционерско козируване към, който мине наоколо, в случая "колегите си" от Словения и Люксембург, а вътре в залата с приведена по кучешки главица угоднически козирува на всички езици и във всички посоки пред Себастиан Курц, Урсула фон дер Лайен и всичко му попадне в полезрението. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!