Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Татяна Кристи: Сачева удивително прилича на секретар на ЦК на БКП

Това е фундаментален урок по журналистика, представен от брилиянтния Тим Себастиан, който направи деница сачева за смях. Това е контрастът на подготвения и интелигентен журналист с хора като сачева, които само са живяли в балона на мутренска власт и импотентни медии и журналисти.

Сачева беше направена на кайма и тотално унизена от журналист, на който кухите й зазубрени фрази не минават. Сачева удивително прилича на секретар на цк на бкп на среща със западната преса - арогантна, с английски, който резонира като празна поцинкована кофа, и напълно глуха и сляпа за фактите и оценките за България от международни медии и институции. 

Забележително интервю, което разкрива цялата поквара на властта на борисов и безсрамни и некадърни създания като Сачева! 

Според сачева борбата с корупцията се изразява в 9000 проверки. 9000! Знаем, че и пеевски е м/у тях! Това е аргументът на олигофрените във властта за борба с корупцията. Без нито един от властта с ефективна присъда и в затвора! Оставка, напомпен караконджул!

Facebook, Татяна Кристи

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/tatiana.christy/

https://www.facebook.com/tatiana.christy

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!