Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Спирайте протестите! Борисов дава 50 лева към пенсиите НО САМО ДОКАТО Е НА ВЛАСТ

В най-трудните дни на пандемията поставихме като приоритет безусловно живота, здравето и социалните грижи за възрастните си хора. Не допуснахме COVID-19 безконтролно да се разпространи в социалните услуги. Това написа във Фейсбук премиерът Бойко Борисов.

Той подчертава, че правителството е осигурило на самотно живеещите и хората в затруднено положение дезинфектанти, топъл обяд и патронажна грижа. Увеличени са били пенсиите с 6,7% в усложнената икономическа обстановка.

"Този месец, за трети пореден път, всички 2,1 млн. пенсионери ще получат добавка от 50 лева, с която да посрещнат например най-неотложните си нужди от лекарства.

Тази подкрепа ще продължи до края на нашия мандат. С проекта на бюджет за следващата година ще търсим справедливо осъвременяване на пенсиите. Докато другите говорят, ние действаме и няма да допуснем компромис с постигането на достойни старини за пенсионерите. На днешния Международен ден на възрастните хора благодаря на нашите майки и бащи за усилията да ни изградят като личности и като обществото", допълва Борисов.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.banker.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!