Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ДЪНОТО: Среднякът към народа стана символ на ГЕРБ - Анна Заркова: Показвам среден пръст и ме канят като В. Симеонов по всички телевизии

Журналистът Владо Йончев, издател на сайта offnews.bg, предложи кукишът да бъде вграден в герба на България. Повод за гнева му стана средният пръст, който Валери Симеонов показа по-рано днес на протестиращите срещу затворения бизнес ресторантьори.

Зад цялата Симеонова простотия обаче прозира и нещо добро – пишман патриотите от НФСБ и без това имат два файтона избиратели, след тази брутална гавра с безработни под прозорците на властта, партията на бургазлията губи всякакви шансове за влизане в следващия парламент, ако не се закачи, за пореден път, към мафията ГЕРБ.

Красимир Каракачанов, Валери Симеонов, Емил Кошлуков и комичният „политолог“ Стойчо Стойчев, до един под чадъра на мафията ГЕРБ, веят среден пръст срещу протестиращите българи

Ето поста на Владо Йончев:

Аз предлагам някак си в герба да го интегрираме този жест. Убеден съм, че носи хилядолетна традиция и предизвиква национална гордост. А вероятно е белег и за държавност.

https://narod.bg/

Анна Заркова: Показвам среден пръст и ме канят като В. Симеонов по всички телевизии

За вас не знам, но аз за мене си съм решила, като видя днес някъде хора, събрани на група, да им покажа среден пръст и да подмина.
По този начин ще получа покани за интервюта от всичките телевизии - също както с Валери Симеонов се случи - и ще ходя два-три дни по всичките студия, за да си приказвам там, каквото ми скимне. 

Анна Заркова

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!