Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Г-н Ангелов в мерцедеса и г-да с палките, заради чекмеджето ли го правите?

Г-н здравен министър Костадин Ангелов, професоре, докторе! Снощи Вие участвахте в предаването „Панорама“ по Канал 1, а на излизане протестиращи Ви посрещнаха с викове за оставка на правителството. Трийсетина полицаи и жандармеристи се хвърлиха да ги ритат и блъскат, за да направят път на мерцедеса, в който бяхте Вие.

Мерцедесът е закупен и поддържан с парите, включително и на тези, които бяха снощи пред БНТ. Пак те плащат Вашата заплата и тази на шофьора Ви. Комфортно ли се чувствахте в лимузината с климатроника и биещите униформени край Вас?

Г-да полицаи и жандармеристи, на вас са ви заповядали да ритате, гоните и влачите всеки, който се изпречи на пътя ви. От снимки и видеа се вижда, че го правите с огромно усърдие. Харесва ли ви да биете хора на улицата, между които и жени? С това поведение ли си заслужихте увеличение на заплатите, което ще получите… догодина? Като се прибрахте снощи нашамарихте ли жената, децата или родителите си, за да ви е спокоен сънят след това? Или се се опитвахте с алкохол да успокоите остатъците от съвест?  Добре ли се чувствате като палка на мафиотското управление?

Г-н министър и г-да униформени, какво мислите за чекмеджето на премиера с пачките, златото и пищова? Заради него ли се държите така?

Срамът се вижда в очите, – учи Аристотел. Всеки може да го потърси – въпросът е какво ще открие.

https://frognews.bg/

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!