Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проф. Велислав Минеков: Мафията ме заплашва. Очакваме удар

Тъжно е, че се посяга на семейства и родители, четох, че баща ми е бил в ЦК. Това са глупости и това е нормално за тези медии. След като всичко е преровено, започват да посягат на детето ми. Има и заплахи. Едва ли е от баба ми. Тя е покойница. Това, което определяме като мафия, тя ме заплашва.
Това каза по БТВ проф. Велислав Минеков - един от “Отровното трио”. 

Той допълни: “Хубавото е, че това са прости хора. Ако бяха интелигентни, щеше да е много сериозно. В последно време има мълчание. Очакваме удар. Предупредил съм, че чакам този удар - малко европейски, малко презокеански.  

Това, че г-жа Цвета Караянчева е дадена на съд, е естествено. Всички опорки, които започват от нейния началник, веднага пропиват в корпулентните медии. Всички неща са много лесни за проверка. Ние имаме ясни документи как се финансираме, какво е набрано, какво е похарчено и какви данъци са платени. 

Много неща се говорят, нямам сили да отговарям. Някой вика, че сте камила и вие трябва да доказвате, че не сте. За съжаление средствата ни са почти похарчени. В началото се финансирахме сами. За един ден се събраха 204 000 лева. Естествено това няма да продължи вечно. Ще видим как ще продължим, но от протеста няма да се откажем. 

Караянчева да каже за едни покрити 700 млн. - парите, покрити от г-н Черепа. С него Влади Горанов са си разменяли чатове. Г-н Черепа е дал 20 млн.  на една друга телевизия. Малко преди да бъде прогонен Черепа, неговата колекция обиколи навсякъде. Защо не е същото отношение към другите колекции? Ще се взриви страната, ако разберем. 

Много ясни са преводите към нас. Харчим за много неща - реклама, фланелки, озвучаване, което струва много. Рибата беше подарък, 300 кг развалена. Човекът  можеше да ни дари 1,5 тона. Когато говорим за контакти с Черепа, на един бивш министър на културата, негови неща са купени от Черепа. Тогава какво? Правите му закон. И от другата страна как да се ограбят дребните търговци на антиквариат. 

Когато ви наричат божковата телевизия вие съгласна ли сте с това определение, попита Минеков водещата Цветанка Ризова. И допълни: “Толкова абсурдни са и другите твърдения. Не трябва да се вслушваме в опорките, които се подават от центъра на Шехерезада. Тези глупости се създават от устата на управляващата мафия.  На 22-ри септември ние ще поискаме независимост от окупиралата ни мафия. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!