НАГЛОСТ без ГРАНИЦИ: Палатът на Лиляна Павлова застлан с жълти павета, любимката на Бойко язди ауди за 142 бона

Наглостта на герберите отдавна не е новина. Безочието на управниците ни обаче копа дъното с разкритието, че доскорошната любимка на Бойко Борисов – невнятната Лиляна Павлова, е застлала входа на палата с в София с жълти павета, видя Narod.bg.

Според публикации в социалните мрежи кооперацията, в която бившият министър на регионалното развитие е настанила цялата си фамилия, е построена от любимата строителна фирма на ГЕРБ „Агромах”. Шефът й, покойният вече бизнесмен Методи Бачев, предизвика грандиозен скандал, след като на събора на симитлийското с. Черниче публично оповести, че „кмета на Симитли Апостол Апостолов е*а Бойко Борисов.”

Темата коментира и разследващият журналист Григор Лилов. Според ваденето на павета на големия протест на 2 септември не е драмата, която трябва да се разисква.

ЦИНИЗМА ЗА ПАВЕТАТА

Протестиращите съсипвали историческите жълти павета, загрижиха са политиците.Цинизъм!Първо, не бяха протестиращите, а внедрените от властта провокатори.Второ – протестът не съсипва жълтите павета, съсипва ги корупцията на политиците и столичните кметове.Доказателство: снимките

След серия издънки Бойко Борисов хитро скри любимата си Лиляна Павлова от нашата политическа сцена, като я изпрати на друг супер висок пост – вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка, припомня Narod.bg.

Междувременно корпулентната банкова шефка се е сдобила с уникално ауди за 142 000 лева. Според медийни публикации лимузината била купена с банков кредит. Поне това е отбелязано в данъчната декларация на Лиляна Павлова.

Кредитът за луксозното ауди бил изтеглен от банка в Люксембург, където Павлова живее от 1 ноември 2019-а заедно с дъщеря си София. Във великото херцогство Лиляна Павлова живее под наем в апартамент от 140 кв. срещу колосалните 10 995 лева месечно, пише още в данъчната декларация, показа проверката на Narod.bg.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!