Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Марешки си тръгна от парламента с "Майбах", клекна пред ГЕРБ и даде гласове за новата Конституция

Както се очакваше, в последния момент Веселин Марешки клекна пред управляващите,  ВОЛЯ се отметна и дава гласове за проекта за нова конституция на ГЕРБ. 

След завършилите преговори д-р Даниела Дариткова обяви, че проектът за нова Конституция е подкрепен от коалиционните партньори на ГЕРБ в лицето на НФСБ и ВМРО, част от ПГ на "Воля - българските родолюбци" и независими народни представители.

"Процедурата изисква да се внесат първо 120 подписа, за да се започне инициатива за ВНС. Следващите два месеца ние ще организираме поредица от обществени дискусии, поредица от експертни такива и ще търсим съгласие. Надявам се, че този диалог може да разубеди тези, които първоначално са заявили, че няма да подкрепят проекта", каза още Дариткова. 

Днес лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки си замина с Майбах от "Дондуков", докато текат протестни действия около сградата на парламента в центъра на столицата. Това видя фоторепортер на "Труд". 

Според публикации лимузината Мерцедес Майбах на Марешки е полубронирана, с мощност 460 к.с. и е закупена за 160 000 евро. 

Преди това Марешки обяви, че е готов да стане премиер на експертно правителство в името на демокрацията, защото е единственият в парламента, който не е корумпиран. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!