Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Пребитият" Флоров се гримирал с детска боя: Версия в Lupa.bg

Версия в Lupa.bg: 'Пребитият' Флоров се гримирал с детска боя

Известният професионален контрапротестър Георги Флоров, за когото тази сутрин се появи информация, че е бил пребит, всъщност може да се окаже жертва на собствената си фантазия. "Това е грим, при това направен с боя за рисуване, която се предлага в детските магазини и книжарниците", разкри пред Lupa.bg лицево-челюстен хирург, нагледал се на счупени мандибули и носове с над 20-годишна практика. Лекарят, пожелал анонимност, е категоричен, че Флоров не е бил бит, а кръвта не е неговата и въобще не била истинска. Нещо повече, ако носът му бил счупен или дори силно навехнат от удари, синините за минути щели да се разнесат и към очите, и в областта на максиларните синуси. Такива цветове по лицето му на снимките обаче няма.

Срещу сумата от 12,90 всеки може да се "обезобрази"

Самият контрапротестър обяви, че бил нападнат от трима души в Студентски град. По-късно стана ясно, че драмата се е разиграла в кв. "Лозенец". Флоров обяси, че след като бил пребит, сам повикал „Спешна помощ“ и полицията. Освидетелстван бил и от съдебен лекар, след което полицията е взела показанията му по случая.

Няколко часа по-късно обаче той сам изтри публикациите си. А мнозина се усъмниха в медицинското, което размаха, защото от него отсъстваха дата, име на лекар, лечебно заведение и задължителните подписи и печати.

"Здравейте притятели,Тази вечер около 01:10 ч. бях жертва на насилие от трима човека, нападнаха ме изведнъж докато седях пред магазина, който е в коперацията в която живея, ударите които понесох бяха жестоки! Успях да сваля часовника на единия от нападателите. Часовник който е доказателство, за щастие и пред магазина има камери, както и на кооперацията също!", написа Флоров във фейсбук. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!