Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цвета: Заради Румен Радев мин. заплата не е 1000 лв.!

Цвета Караянчева смята, че минималната заплата може да стане 1000 лв., ако Румен Радев спре да тормози правителството!

„Ако се спре с това безумно искане на оставката на Борисов, само след месец минималната заплата ще скочи на 1000 лв. Просто не може да се рабти спокойно така.“ 

Тя е на мнение, че големият виновник за всичко е Румен Радев. Ако той престане да подкрепя протестите, държавата ще може да се развива пълноценно.

„България върви по своя европейски път, но Радев и тъмните сили зад него искат да ни върнат с десетилетия назад във времето.“ – коментира Караянчева.

Днес се заформи нов скандал с участието на президента, макар и косвено участие. В Русе се появиха некролози с неговия лик, което предизвика нов протест, който ще стартира утре.

Илия Караянчев има магазинче за авточасти, което обаче е оставил да бъде движено от негов служител, за да може той да пътува с жена си на служебните й ангажименти.

Финансовото положение на семейството разцъфна след избора на Цвета Караянчева за председател на НС. Мнозина ги обвиняват, че точо затова не са реагирали на обидата от премиера, макар и двамата да отнасят много подигравки в социалните мрежи.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.dailystandart.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!