Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мартин Димитров: Точно така се снима, ако искаш да приличаш на Адолф Хитлер

Нямам представа кой е организирал републиканското по прокуратурлък в "Бояна", но не се снима така!

Или пък, точно така се снима, ако искаш да причилаш на Адолф Хитлер, Йосиф Висарионович Сталин и всякакви други диктатори. При тях композицията на камерата най-често е под трибуната, за да се внушава страх.

В демократичните общества камерата е разположена централно срещу трибуната. За да можем да гледаме този, който говори, в очите.

Така че, няма как да си заел тази диктаторска поза, и да говориш за Левски и Линкълн, а още по-малко - да ги цитираш.

Относно хвалбата с телефонните измами. Ами ,че те тия баби и дядовци ВЕЧЕ НЕ ГИ ЛИ ИЗХВЪРЛИХА ПАРИТЕ ПРЕЗ БАЛКОНИТЕ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ? КОЛКО ПАРИ ДА ИМАТ, ТА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ХВЪРЛЯТ!?

Тази измама сигурно царува повече от петилетка. Нормално е, след пет години лъгане, хората да се връзват по-малко. И също така е нормално да нямат повече какво да хвърлят.

Големият въпрос е: колко са разкритите телефонни измами, има ли осъдени, и колко пари са възстановени на жертвите на телефонни измами? Останалото са приказки в диктаторска поза.

Ще отбележа, че хората не плащат просто заплатите на прокуратурата. ХОРАТА ПЛАЩАТ И "ТУАРЕГ"-А НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР.

Нямам нищо против представители на властите да ползват служебни автомибили. Нямам нищо против дори да ползват луксозни, представителни автомобили. И ИМАМ ТЕЖКО ПРОТИВ ДА ПОЛЗВАТ ДЖИПОВЕ ЗА НАД 200 БОНА! Малко скромност трябва да има, все пак - купи си един хубав "Тигуан" с всички екстри, купи си един супер наточен "Хюндай", шкодите също са хубави, какво е това комплексарско изхвърляне, не е истина просто. Видиш власт, па се метнеш в кола за 200 бона. Това е толкова неприлично.

Иначе, не мога да оценя значимостта на събитието. На него не се каза нищо за "Осемте Джуджета", нищо за записите, в които най-вероятно говори премиера, нищо за чекмеджетата.

Не приемам да има избор на престъпност. Както е важно да се бори битовата такава, както е важно да се води истинска битка с дилърите на дрога, така е важно да се бори и онази мутренска престъпност, която съсипа държавата ни.

Усещането е, че тя не просто не се бори, а се прикрива. И се неглижира с насочване на внимане към битовата престъпност.

Да се говори за "медийни бухалки" при положение, че прокуратурата раздава правосъдие през медиите, това просто не е сериозно и е изключително арогантно.

А цялостното усещане, което се опита да внуши събитието е, че Гешев, Филчев и скъпи гости като Марешки и народните представители от ДПС са гарант за справедливостта в страната. Ами, няма как да стане.

#оставка

Мартин Димитров

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/martin.dimitrov

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!