Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Викове "Оставка, чекмеджета, кюлчета, мафия" чу Борисов при посещението си в Сливница

May be an image of 3 people and text that says 'оставка, чекмеджета, кюлчета, мафия!!! добре, че спрех да ce появявам на публични места! гова емине спрелият заради мерките бизнес към фирмите ще бъдат насочени 116 милиона ΛΕΒΑ'

Facebook

Викове "Оставка, чекмеджета, кюлчета, мафия" се чуха по време на посещението на премиера Бойко Борисов в гр. Сливница в събота (23 януари). Те дойдоха от недоволна жена, а Борисов прекъсна темата, по която говореше (за мерките срещу коронавируса) и се огледа. А след малко каза: "Има една госпожа, която е против нас". На отговора от кмета на Сливница Васко Стоилов (ГЕРБ), че тя не е от там, тъй като той "ги познава", Борисов отвърна, че няма значение откъде е. След това премиерът смени темата с ограниченията и пандемията и поиска президентът Румен Радев да коментира казуса с ареста на руския опозиционен лидер Алексей Навални. Борисов го използва като пример,че всеки, който не харесва дадено управление, има право на глас. (Още по темата за позицията за Навални и какво отговори Радев - тук).

Случката от Сливница влезе в излъчването на живо във Фейсбук от съботната обиколка на Борисов по обекти и инфраструктурни проекти - пътувания, познати като "риалити от джипката", защото премиерът обикаля с джипа си, в компанията на министри, които е избрал за съответния ден или посока, а от ПР екипа му ги излъчват в социалната мрежа. Камерата не проследи жената(кадърът бе преместен в противоположната й посока) и имаше ли реакция от охраната към нея.

Малко преди това във видеото се чу как Борисов пита кмета дали хората се радват на това, което се строи, а Стоиов обясни, че подобни неща не са правени от

повече от 100 години (двамата разглеждаха начален строеж на басейн).

Подобни ситуации с реакция на недоволни по време на обиколките на Борисов са рядкост, защото повечето пъти присъстващите са предварително повикани и организирани за събитието и очакват срещата с премиера.

За тези пътувания няма предварителна информация, а през последните месеци на тях не се канят дори избрани медии, защото Борисов избягва журналистически въпроси. Обиколките с джипа обаче зачестяват с наближаването на парламентарните избори в началото на април.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Викове "Оставка, чекмеджета, кюлчета, мафия" чу Борисов при посещението си в Сливница - Видео - Дневник (dnevnik.bg)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!