Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вижте от друг поглед как колата на жената на ”Ситняково” се врязва в хората – ГЕРБ платили 5 бона на провокаторката, за да гази хората с деца

.
Момент от скандала

Появи се видео, от което странично се вижда как Елена Мицева се врязва с колата си в групата на протестиращите. Снощи хората продължиха да коментират неприятния случай. Те са категорични, че това е провокация.

Убедени са, че задържани в полицията не трябва да са само двама за счупения прозорец на возилото, но и самата Мицева заради умишления опит да прегази хората.

https://frognews.bg/

ГЕРБ платили 5 бона на провокаторката, за да гази хората с деца

Бомба! ГЕРБ платили 5 бона на провокаторката на Ситняково, за да гази хората с деца

Отлично информирани източници от кухнята на управляващата партия преди минути ни съобщиха, че наглата провокаторка с бялата кола, която безцеремонно и нагло газеше хората преди евечер на бул. Ситняково в София,

е получила 5000 лева, за да извърши терористичния акт срещу мирно протестиращите граждани.

Елена Мицева, за която правителствените сайтове лъжат, че била зъболекарка и едва ли не почтена жена, почти не уби десетки протестиращи и не направи кърваво меле в Столицата.

Безочливата фенка на ГЕРБ използва дори децата си, за да се изкара едва ли не жертва.

Очевидно мафията, която се гаври с българския народ вече 11 години е готова да използва дори жени и деца, за да запази властта си и да продължава да краде и мачка законноста у нас.

https://www.informiran.net/

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!