Не съм и помислял, че може да съществува такава и в такъв мащаб наглост, само в един единствен човек

Докъде стигна ЕС, заради шепа свои корумпирани бюрократи?

-------------------------------------------------------------------------
Гледам и слушам нашия арогантен наглец, който е узурпирал вече почти две десетилетя държавната власт по престъпен начин. Не съм и помислял, че може да съществува такава и в такъв мащаб наглост, само в един единствен човек, но това е крайният резултат от безнаказаната от закона и защитена с имунитет политическа престъпност. Вероятно изкушенията на властта неминуемо водят до деформации на всяка личност, но при тоя наш психопат нещата отдавна са извън контрол и няма сила, която да върне нормалността.
-------------------------------------------------------------------------
Когато видях президента Радев, седнал за извънредно изявление, а зад него да се веят бели перденца, досущ като в изявление на терористична организация си помислих, че президентът ни е поел отговорността в ръцете си. Викам си, ето сега камерата ще покаже какво има в краката му и там ще видим вързан човек, облечен целия в червени дрехи, стоящ на колене, който смирено изчаква своята голгота. Нашият президент, като виден и признат стратег, обучен във висшите военни школи на САЩ и отличник на випуска си ще ни каже, че часът на истината е дошъл и със собствените си ръце ще отреже каквото трябва и на когото трябва. Но, нейсе!

Оказа се, че вместо това ще ни спасява с поредните ялови стратегии, писани от доносници - изявени лица от ъндърграунда на прехода.

И все пак ни остана някаква надежда - удар от метеорит в Банкя, внезапно разрушително земетресение, достигнала до целта си произнесена клетва или просто изстрел като онези предишните, с които отдавна сме свикнали и като европейци. Все спасителни работи в обществена полза.

Сами сме - милиони човешки същества срещу няколко овластени престъпника! Колко може да е безспорен авторитетът на няколко престъпника, за да се страхуват от тях милиони лоялни граждани? Нямаме оправдание този път! Нулева толерантност към овластените престъпници и техните политически организирани престъпни групи!

И нито крачка назад! Зад нас е България!

---

Все още сме в процес на детрониране на ББ. Този вредител, обаче, не дойде от космоса, а беше проекция на много и различни видове разрушителни политики провеждани през последните 18 години. Въпросният паразит нямаше да бъде възможен, ако не бяха всички онези скрити и явни политически и друг тип престъпни играчи около него, които поддържаха по всякакъв начин неговото политическо, а не престъпно амплоа. Гнусни и презрени същества.
___________________________________________
Единици бяха личностите в цялата държава, които разобличаваха непрекъснато политическите престъпления и плащаха кървава цена за поведението си. Другите просто ги беше страх или слугуваха и за отплата кешираха не малко пари и прочее лични и други ползи от съучастието си. Милиони невинни същества загубиха животите си в десетилетния престъпен ад!
___________________________________________
Днес всички се прераждат в борци за справедливост и правов ред. Искат да са чисти и неопетнени, както и да забравят някак пъклените си дела по съучастие в мафиотските схеми и разграбването! Не искат и другите да си спомнят за тях, но няма как да им се случи.

Предстоят сложни процеси, много по-сложни от детронирането на един престъпник. В едно с него ще бъдат изгорени и плевелите, а без това е невъзможно движението напред. Старото трябва да умре, за да даде път на младите.

Недокоснатите от огъня.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!