Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Не съм и помислял, че може да съществува такава и в такъв мащаб наглост, само в един единствен човек

Докъде стигна ЕС, заради шепа свои корумпирани бюрократи?

-------------------------------------------------------------------------
Гледам и слушам нашия арогантен наглец, който е узурпирал вече почти две десетилетя държавната власт по престъпен начин. Не съм и помислял, че може да съществува такава и в такъв мащаб наглост, само в един единствен човек, но това е крайният резултат от безнаказаната от закона и защитена с имунитет политическа престъпност. Вероятно изкушенията на властта неминуемо водят до деформации на всяка личност, но при тоя наш психопат нещата отдавна са извън контрол и няма сила, която да върне нормалността.
-------------------------------------------------------------------------
Когато видях президента Радев, седнал за извънредно изявление, а зад него да се веят бели перденца, досущ като в изявление на терористична организация си помислих, че президентът ни е поел отговорността в ръцете си. Викам си, ето сега камерата ще покаже какво има в краката му и там ще видим вързан човек, облечен целия в червени дрехи, стоящ на колене, който смирено изчаква своята голгота. Нашият президент, като виден и признат стратег, обучен във висшите военни школи на САЩ и отличник на випуска си ще ни каже, че часът на истината е дошъл и със собствените си ръце ще отреже каквото трябва и на когото трябва. Но, нейсе!

Оказа се, че вместо това ще ни спасява с поредните ялови стратегии, писани от доносници - изявени лица от ъндърграунда на прехода.

И все пак ни остана някаква надежда - удар от метеорит в Банкя, внезапно разрушително земетресение, достигнала до целта си произнесена клетва или просто изстрел като онези предишните, с които отдавна сме свикнали и като европейци. Все спасителни работи в обществена полза.

Сами сме - милиони човешки същества срещу няколко овластени престъпника! Колко може да е безспорен авторитетът на няколко престъпника, за да се страхуват от тях милиони лоялни граждани? Нямаме оправдание този път! Нулева толерантност към овластените престъпници и техните политически организирани престъпни групи!

И нито крачка назад! Зад нас е България!

---

Все още сме в процес на детрониране на ББ. Този вредител, обаче, не дойде от космоса, а беше проекция на много и различни видове разрушителни политики провеждани през последните 18 години. Въпросният паразит нямаше да бъде възможен, ако не бяха всички онези скрити и явни политически и друг тип престъпни играчи около него, които поддържаха по всякакъв начин неговото политическо, а не престъпно амплоа. Гнусни и презрени същества.
___________________________________________
Единици бяха личностите в цялата държава, които разобличаваха непрекъснато политическите престъпления и плащаха кървава цена за поведението си. Другите просто ги беше страх или слугуваха и за отплата кешираха не малко пари и прочее лични и други ползи от съучастието си. Милиони невинни същества загубиха животите си в десетилетния престъпен ад!
___________________________________________
Днес всички се прераждат в борци за справедливост и правов ред. Искат да са чисти и неопетнени, както и да забравят някак пъклените си дела по съучастие в мафиотските схеми и разграбването! Не искат и другите да си спомнят за тях, но няма как да им се случи.

Предстоят сложни процеси, много по-сложни от детронирането на един престъпник. В едно с него ще бъдат изгорени и плевелите, а без това е невъзможно движението напред. Старото трябва да умре, за да даде път на младите.

Недокоснатите от огъня.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!