Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шепа негодници затриват най-старата държава в Европа*

.
Казано е кратко и ясно

Още Борисов не завършил последното изречение от обръщението си към народа и във Фейсбук цъфна Иван! Оня Иван от ДС, известен още като Красимир Каракачанов и вице-премиер. Чул, че Бойко ще прави Велико народно събрание и веднага написал 6 предложения. Уникален въртигъз.

Красимир Каракачанов – доказан сътрудник на ДС с агентурно име Иван. Дядо му е бил един от сатрапите от Народния съд.

Като на барабан малката пръчка отнякъде се обади Валерката – и той с потури, като на мъжете – имал и той предложения… 

Най-смешното в тази клоунада е, че Борисов взе т.нар. „патриоти“, за да му се върже сделката с ДПС, а те вече се изживяват като важни фактори. 

Разбира се онзи смрадлив трибуквен сайт моментално се оригна: „Борисов с историческо обръщение към народа“ и „Бойко ги матира“. Ако Борисов наистина вярва на подобни писания, ще му трябва нещо повече от престой в МБАЛНП в „Св. Наум“… Да видим каква песен ще запеят от същата „медия“, когато спре наливането на 250-те хиляди всеки месец за свирки, надупвания, плюене и омаскаряване по заповед на свинещуката…

Но майната им, тия отдавна са в отходния канал на обществото. 

В такива ситуации, когато втръсналите до краен предел особи продължават да досаждат с лицата и гласовете си, народът казва: Да се смее ли човек, да плаче ли? Ако ползваме премиерския речник същото звучи: Абе тия тюфлеци, що не се е..т в г..а, да им е.а п…та м….а! Сега вече и онази, кърджалийската, ще го разбере.

Нещата се изясниха: Кукловодите Делян и Доган, написаха обръщението, след това ще му дадат и текста на конституцията. Това са ходове на паникьосани хора. Вече си изпускат не само нервите, но се изпускат и… като за памперс. Разбираемо е: трябва да спасяват пачките от чекмеджетата. 

Проваленото управление, деградиралите типове от обкръжението край „Борисов 3“, крадците на милиарди, хвалещите се с неща, които другите страни са свършили преди десетилетия, виновниците за националната катастрофа – демографска криза, последни по всичко свързано с живота и първи по корупция, болести и смъртност – ще пишат нова конституция. Вместо да се запътят към съда и оттам към затвора, нахалниците заговориха за рестарт! Ще го правят в сексуална сглобка: комуниста Борисов, патриотите и Делян, Доган и Гешев. Техният безмозъчен тръст ще сътвори новото бъдеще на българите и България! Няма открит нагломер за тези. До ушите в лайна, но си поръчват бели костюми. Дори ъндърграунда изглежда симпатичен на този фон… 

Сбъдват се най-големите кошмари: шепа негодници, ще затрият най-старата държава в Европа! Това вече не е за мирни протести. 

Целта им е да печелят време, правителството да осигури през следващите месеци доограбването на оцелялото, да подготвят изборите по свой тертип – т.е. да ги фалшифицират, а ако мине и номера с Велико народно събрание, да променят конституцията така, че да си осигурят недосегаемост, „изпиране“ на откраднатото и благополучие на деца, внуци и правнуци с откраднатите от българите милиарди. Десетки милиарди! ЗапоМнете това! 

Затова протестите трябва да извоюват техните оставки и тази на главния прокурор Гешев, за да се осигури следващата крачка – промяна на статуквото. Трудно ще е, да, но е морална отговорност към нацията, държавата и към всеки един гражданин.

Нечовешко е да оставим шепа негодници да затрият най-старата държава в Европа. Не трява да си го помислят дори. 

Борис Петков 

П.П. *Примитивите, опростачените до краен предел деградирали управленци на днешна България искат да съсипят държава, описана от известния британски учен проф. Норма Дейвис. Ето какво пише историкът със световно признание:

Около 1265-а година, понятия като Англия, Франция, Германия, Испания и много други са доста далеч от днешния им смисъл. През цялото 13-то столетие в Европа изобщо не може да се говори за национални държави. И, ако по онова време някъде в Европа наистина се е развивала национална самоличност, то би имало смисъл само по отношение на някои неголеми страни, които успяват да се обособят от своите съседи. Такива страни са Португалия и Дания, а на Балканите – Сърбия и България. През 80-те години на 12-ти век и Сърбия, и България утвърждават своята независимост от Византия. И, което е по-важно, създават собствени православни църкви със свои патриарси. Именно това дава мощно оръжие на тези държави в борбата им за собствена идентичност, позволява им да изградят собствени национални елити, прави възможно създаването на национални институции.

През 13-то столетие, България е много по-напреднала и от Сърбия, и от Португалия, и от Дания. По онова време сръбската държава е била само кралство, докато България е международно признато царство-империя още от Х век. Българският народ има своя независима международно призната църква още от времето на цар Петър I.

Проф. Дейвис доказва също, че Аспарухова България е включвала и цяла Румъния, а българите са най-старата нация на Стария континент.

Ето тази държава корумпирани случайници в управлението унищожават пред очите ни. Пред очите на Европа и света. Трябва да бъдат спряни.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!